Αλβάρο Nτε Μιράντα Νέτο > Δεν διεκδικώ την περιουσία της Αθηνάς – Θέλω ότι μου ανήκει

Αποτέλεσμα εικόνας για athina onassis
Την πρώτη του συνέντευξη από τότε που ανακοίνωσε το διαζύγιό του με τη χρυσή Ελληνίδα κληρονόμο Αθηνά Ωνάση παραχώρησε ο Αλβάρο Nτε Μιράντα Νέτο.

«Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσίας της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο», είπε.

Μιλώντας αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Amaury Jr. ο αναβάτης από τη Βραζιλία διαψεύδει κατηγορηματικά οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει από φυλλάδες που αναπαράγουν φήμες.

«Διεκδικώ τα κεκτημένα μου»

«To μόνο που διεκδικώ και απαιτώ είναι όσα κατέκτησα (σσ. τα μετάλλια και οι χορηγείες). Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο.

»Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά» προσθέτει.

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο αναφέρθηκε και στη νέα γυναίκα της ζωής του, τη δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο που τη γνώρισε όταν του πήρε συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2016.

«Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή.

»Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις.


Αποτέλεσμα εικόνας για Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο


Αποτέλεσμα εικόνας για Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο»Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος» κατέληξε.

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο χώρισε με την Αθηνά Ωνάση μετά από 11 χρόνια συζυγικού βίου.

Το διαζύγιο ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2016, όταν όπως αποκάλυψε η Page Six μέλος από το προσωπικό ασφαλείας της κληρονόμου της ελληνικής δυναστείας του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνάς, βρήκε τον αναβάτη να ερωτοτροπεί με άλλη γυναίκα.

Ο Ντόντα αρνήθηκε να επιβεβαιώσει οτιδήποτε.

Η εκδίκαση της υπόθεσης και το ποσό που θα του δοθεί θα αποφασιστεί στις δικαστικές αίθουσες των Βρυξελλών τον Μάρτιο του 2017.

Σχόλια