Μ. Ιγνατίου > Στο Mega παίζαμε τους μάγκες ανέξοδα - 26 χρόνια μας είχαν μην βρέξει και μην στάξει

Αποτέλεσμα εικόνας για ignatioyΟ δημοσιογράφος του Mega Μιχάλης Ιγνατίου σχολιάζοντας, στο προσωπικό του μπλογκ, το πόρισμα για τα δάνεια των ελληνικών κομμάτων και των ΜΜΕ γράφει στο υστερόγραφό του:

"Στα τελευταία μου σημειώματα για την κατάσταση του Mega, καλούσα τους συναδέλφους να προσέλθουν στα γραφεία του καναλιού, και με τη βοήθεια και συνδρομή όλων να ξεκινήσουμε το δελτίο. Λίγοι αντέδρασαν «βίαια» στα κοινωνικά δίκτυα και μετά ήρθαν να μου κάνουν και τους φίλους/φίλες, σάμπως και εγώ είχα κανένα όφελος ή κέρδος. Και άλλοι -οι πολλοί- στα κρυφά μου διαμήνυσαν ότι συμφωνούν μαζί μου. Εδώ και δέκα σχεδόν μήνες το κανάλι.. παραμένει «ζωντανό-νεκρό» και οι ελπίδες εξανεμίζονται μέρα με τη μέρα. Έχω μερικές φορές την εντύπωση πως καμιά δεκαριά άνθρωποι μείναμε να ελπίζουμε…

Έτσι λίγο πριν τον «ύστατο αποχαιρετισμό» -αν και θαύματα ΓΙΝΟΝΤΑΙ- δεν μπορώ να μην εκφράσω αυτό που νοιώθω. Φταίμε και εμείς που δεν άνοιξε το κανάλι αγαπητοί συνάδελφοι: Οι τράπεζες τα λεφτά τους τα πήραν και με το παραπάνω… Οι μέτοχοι πληρώνουν με άνεση τα δάνειά τους -το Mega χρωστά πλέον τα λιγότερα απ’ όλα τα ελληνικά ΜΜΕ. Η κυβέρνηση δεν έχει αντίπαλο, που να τον φοβάται, και να με συγχωρούν οι συνάδελφοι των άλλων ΜΜΕ… Μόνο οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα. Ωραία τα καταφέραμε όλοι. Μπράβο μας… Όλα τα ξέραμε εκεί στο Mega και παίζαμε τους μάγκες ανέξοδα, αφού για 26 χρόνια μας είχαν μην βρέξει και μην στάξει… Και όταν έπρεπε να υποστηρίξουμε τους εαυτούς μας, μείναμε να περιμένουμε να έρθει βοήθεια από τον… Θεό. Και όταν κάποιοι από εμάς προσφέραμε σοβαρές και λογικές λύσεις, μας είπαν πως είμαστε εξτρεμιστές… Αυτά".

Σχόλια