Πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Παντελή Παντελίδη > H οικογένεια του σε κλίμα συγκινησιακό και φορτισμένο

Αποτέλεσμα εικόνας για παντελιδης




Πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Παντελή Παντελίδη έκανε η οικογένεια του σε κλίμα άκρως συγκινησιακό και φορτισμένο. Ακόμη και η βασιλόπιτα που έκοψαν είχε πάνω χαραγμένα τα αρχικά του καλλιτέχνη που έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή. «Μόνο Παντέλος 2017», έγραφε η πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.




Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις που έκαναν η μητέρα και ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή στα social media, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Η Αθηνά Παντελίδου, λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, έγραψε στο facebook «Καλή χρονιά ψυχή μου», δείχνοντας με αυτά τα λόγια πως για εκείνη το παιδί της δεν έφυγε ποτέ από την ζωή. 





Η μητέρα του τραγουδιστή μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το πρωί της Τρίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Αν μου έλεγαν να ξεριζώσω την καρδιά μου ,με τα ίδια μου τα χέρια και να τη δώσω για να γυρίσει ο Παντελής, θα το έκανα αυτή τη στιγμή». 

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ 

Πολύ συγκινητική όμως ήταν και η ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης για τον αδελφό του που σκοτώθηκε τον Φεβρουάριο του 2015.

«Να είσαι καλά εκεί που είσαι τυπάρα. Πρώτη φορά που θα κάνουμε αλλαγή χώρια!!! Λείπεις σε όλους να ξέρεις πάρα πολύ! Η αγάπη που μας δίνει ο κόσμος χάρη σε σένα είναι αφάνταστη. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο αγάπη, υγεία, ευτυχία. Ό, τι καλύτερο για τον καθένα. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ρε Παντέλο!!! 2017!!! Έχεις να μεγαλώσεις πολλές γενιές με τις κομματάρες που έχεις να βγάλεις ακόμα», έγραψε στο Facebook ο αδελφός του. 






Σχόλια