Αποστρατεύτηκε ο Μ. Σφακιανάκης > Το πικραμένο μήνυμα στο Facebook

Αποτέλεσμα εικόνας για sfakianakis manolis
Αίσθηση προκάλεσε το όνομα του Μανώλη Σφακιανάκη μεταξύ εκείνων που αποστρατεύονται από την Αστυνομία.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που θεωρείται υπεύθυνος για την ύπαρξη και τις επιτυχίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κατά τις κρίσεις του 2016, είχε προκύψει και πάλι θέμα με το όνομά του, όταν επιχειρήθηκε να μεταφερθεί από την ηγεσία της ΔΗΕ σε... ανενεργή υπηρεσία. Οι αντιδράσεις που είχαν προκληθεί τότε, είχαν καταλήξει σε αλλαγή της απόφασης για τον Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε βοηθός επιτελάρχη για το Ηλεκτρονικό Έγκλημα.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ τον έκρινε “ευδόκιμα τερματίσαντα” τη σταδιοδρομία του. Ο ίδιος αντέδρασε με ένα – γεμάτο πικρία- μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προαναγγέλλοντας παράλληλα την ίδρυση πρότυπου Ινστιτούτου με σκοπό την πρόληψη και ενημέρωση των πολιτών:

“Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε η πτήση προσγειώθηκε πλην όμως δεν έχει φτάσει στο τελικό προορισμό. Φίλοι μου σας ανακοινώνω ότι από σήμερα θα με βρίσκετε στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ. Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου. Εγώ όμως θα συνεχίζω να της δίνω όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα! Το Πρόγραμμά μου για τις επισκέψεις ανά Νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα ... σε συνέντευξη Τυπου την Δευτέρα 23/1 Κ ώρα 19:30 στο INTERCONTINENTAL., Καλή Αρχή σε όλους μας Κ είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν το νέο εγχείρημα - στόχο ανά την Ελλάδα”


Το πλήρωμα του Χρονου έφτασε η πτήση προσγειώθηκε πλην ομως δεν έχει φτάσει στο τελικό προορισμό ., 
Φίλοι μου σας ανακοινώνω ότι απο σήμερα θα με βρίσκεται στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ ..
Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε οτι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου ., εγώ όμως θα συνεχίζω να τις δίνω ., όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα .!
Το Προγραμμα μου για τος επισκέψεις ανα Νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα ... σε συνέντευξη Τυπου την Δευτέρα 23/1 Κ ώρα 19:30 στο INTERCONTINENTAL.,
Καλή Αρχή σε όλους μας Κ είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν το νέο εγχείρημα - στόχο ανά την Ελλάδα 👍Σχόλια