Μαρκ Ζούκερμπεργκ > Από το Facebook στην πολιτική

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρκ Ζούκερμπεργκ



Το σενάριο ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ να εμπλακεί με την πολιτική φαίνεται πως κερδίζει έδαφος, μετά την ανακοίνωση του πολυεκατομμυριούχου να κάνει περιοδεία σε αμερικανικές πόλεις μέσα στο 2017.

Ο Ζούκερμπεργκ, που μέχρι τώρα έχει επισκεφτεί περίπου 20 πολιτείες, ανακοίνωσε πως μέσα στο νέο έτος επιθυμεί να γνωρίσει ανθρώπους από όλες τις αμερικανικές πόλεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρκ Ζούκερμπεργκ

'Η ελπίδα μου γι' αυτή την πρόκληση είναι να βγω έξω και να μιλήσω σε περισσότερους ανθρώπους για τον τρόπο ζωής τους, εργασίας τους και σκέψης τους για το μέλλον', ανέφερε ο ιδρυτής του Facebook σε ανάρτησή του στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

'Για δεκαετίες, η τεχνολογία και η παγκοσμιοποίηση μας έκαναν πιο παραγωγικούς και συνδεδεμένους. Αυτό δημιούργησε πολλά πλεονεκτήματα, αλλά για πολλούς ανθρώπους έκανε τη ζωή τους πιο προκλητική. Πρέπει να βρούμε νέους τρόπους για να αλλάξουμε το παιχνίδι ώστε να 'δουλέψει' για όλους', ανέφερε ο Ζούκερμπεργκ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Όπως είπε, στην περιοδεία του ανά την χώρα θα τον συνοδεύει η σύζυγός του και θα περιλαμβάνει επισκέψεις του σε γραφεία του Facebook, συναντήσεις με δασκάλους και επιστήμονες σε μικρές πόλεις και πανεπιστήμια.
'Ανυπομονώ γι' αυτή την πρόκληση και ελπίζω να σας δω εκεί έξω', ανέφερε στην κοινότητα του Facebook που αριθμεί 1,79 δισεκατομμύρια μέλη.

Είναι η τελευταία από μία σειρά ενεργειών, που υποδηλώνουν ότι ο Ζούκερμπεργκ έχει την πρόθεση να εμπλακεί με την πολιτική, σημειώνει ο guardian.

Σχόλια