Η Demy ή οι Stereo Soul θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στην Eurovision

Αποτέλεσμα εικόνας για demy




Αποτέλεσμα εικόνας για demyΆκουσαν πολλά… και αποφάσισαν…! Κι όχι μόνο αποφάσισαν… αλλά και άλλαξαν παλαιότερες αποφάσεις τους θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία σε αυτούς που αγαπούν το διαγωνισμό τραγουδιού να έχουν άποψη για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, αλλά και να βγάλουν το κάτι τις τους…!


Αποτέλεσμα εικόνας για stereo soulΣύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες τα στελέχη της ΕΡΤ που έχουν αναλάβει το θέμα της Eurovision έχουν αποφασίσει το «εισιτήριο» για το φετινό διαγωνισμό να το διεκδικήσουν η Demy και οι Stereo Soul. Μετά από αρκετές επαφές που έκαναν με δισκογραφικές εταιρείες ακούγοντας και πολλά τραγούδια κατέληξαν ότι η νεαρή τραγουδίστρια και το συγκρότημα που έγινε γνωστό μέσα από το «X Factor» του ΣΚΑΪ μπορούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.


Αποτέλεσμα εικόνας για stereo soul


Το μόνο που απομένει είναι να απαντήσουν αν δέχονται να διαγωνιστούν ή κάποιος από αυτούς θα αποσυρθεί και θα αφήσει τον άλλον να ταξιδέψει στο Κίεβο. Όπως φαίνεται όμως τόσο η Demy όσο και οι Stereo Soul θέλουν να διαγωνιστούν στη Eurovision και έτσι στον «ελληνικό τελικό» οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν ποιος από τους δύο θα πάει… αλλά και με ποιο τραγούδι, καθώς τα στελέχη της ΕΡΤ τους έχουν ζητήσει να έχουν δύο τραγούδια ο καθένας.
Αποτέλεσμα εικόνας για stereo soul
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι δύο υποψήφιοι θα απαντήσουν στην ΕΡΤ τις επόμενες δύο βδομάδες καθώς πρέπει μέσα στον Φεβρουάριο να γίνει ο ελληνικός τελικός και να αποφασίσουν οι τηλεθεατές πού θα δώσουν το «εισιτήριο» για το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision…!
πηγή

Σχόλια