Μακάρι να είχαμε ένα τέτοιο τροχόσπιτο > Είναι όμως λίγο ακριβό...

Πως μετατρέπεις ένα λεωφορείο σε διαμέρισμα (vid+pics) - Κεντρική Εικόνα




Το σχεδόν 14 μέτρων μήκους Elsium εμφανισιακά μπορεί να μοιάζει με λεωφορείο, όμως στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα.

Σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μεζονέτα στα βόρεια ή νότια προάστια της Αττικής, αλλά και ούτε από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Ο λόγος είναι το χλιδατο εσωτερικό του, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει ξύλινο δάπεδο, κρεβατοκάμαρα, καθιστικό, τρεις τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη 75 ιντσών, τουαλέτα, ντουζιέρα, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, νιπτήρα μέχρι και οικολογικό τζάκι.





Αν ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να σας ενθουσιάσουμε, τότε ελάτε να ανέβουμε την εσωτερική του σκάλα, καθώς στην οροφή σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Εκεί θα δείτε σταθμευμένο ένα ελικόπτερο Robison 22 χωρητικότητας δυο ατόμων, το οποίο υπόσχεται να σας μεταφέρει έγκαιρα στον προορισμό σας, σε περίπτωση που πέσετε σε μποτιλιάρισμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν το Elsium βρίσκεται εν κινήσει το ελικοδρόμιο βυθίζεται, προφανώς για λόγους ασφαλείας, στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Τις ηλιόλουστες μέρες στιγμές χαλάρωσης θα σας προσφέρει το υδρομασάζ που βρίσκεται επίσης εγκατεστημένο στην οροφή του.

Τον κινητό αυτό παράδεισο κατασκεύασε η αμερικάνικη εταιρία Furrior, η οποία ειδικεύεται σε προϊόντα τεχνολογίας. Ωστόσο δεν προτίθεται να του βάλει ενοικιαστήριο ή πωλητήριο, καθώς δε θα διατεθεί στο κοινό. Ακόμα όμως και αν λανσάρονταν στην αγορά, οι επίδοξοι κάτοικοί του θα έπρεπε μάλλον να  πουλήσουν τη βίλα τους για μετακομίσουν στο Elsium, καθώς η τιμή του υπολογίζεται κοντά στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ.



















Σχόλια