Διονύσης Σαββόπουλος > Μιλάει για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα

Αποτέλεσμα εικόνας για σαββοπουλος για παολαΟ Διονύσης Σαββόπουλος ήταν προσκεκλημένος του Μάκη Προβατά και του Χρήστου Χωμενίδη, σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και είχαν μία εκ βαθέων κουβέντα.

Αφορμή στάθηκε η κυκλοφορία του νέου cd από την περσινή παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου στο “Κύτταρο” με την Ελένη Βιτάλη, με τίτλο “Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα!».

Ο Χρήστος Χωμενίδης ρώτησε τον Διονύση Σαββόπουλο για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα.

«Ήταν ένας λαϊκός εκσυγχρονιστής ο Καζαντζίδης διότι για πρώτη φορά με τον Καζαντζίδη νομίζαμε ότι αυτά που λέει για την ξενιτιά, ότι τα έχει πάθει ο ίδιος, Ο Καζαντζίδης μας έκανε να νιώσουμε ότι αυτός τα περνάει. Γιατί μέχρι τότε όλοι οι μεγάλοι μας τραγουδιστές ήταν σαν αγάλματα, καθόντουσαν και έλεγαν το τραγούδι. Οι μεγάλοι δημοτικοί, oι μεγάλοι λαϊκοί, ο Μπιθικώτσης. Ο Καζαντζίδης ήταν ο ίδιος το τραγούδι», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Για την Πάολα τόνισε: «Είναι θηρίο στη σκηνή κατά τα’ άλλα το ρεπερτόριο της δε μου λέει τίποτα, αλλά είναι θαυμάσια». Τέλος για τον Παντελή Παντελίδη, τόνισε: «Ο Παντελής ήταν πολύ καλός, ήταν πολύ ενδιαφέρων τραγουδιστής».

Σχόλια