Ελληνοαμερικανίδα μηνύει τον Τραμπ > Μου επιτέθηκε σεξουαλικά





Με φίλησε στο στόμα, μου άγγιξε το στήθος και πίεσε τα γεννητικά του όργανα πάνω μου, καταγγέλλει η Σάμερ Ζερβός - Είχε διαγωνιστεί στο ριάλιτι του μεγιστάνα και αργότερα συναντήθηκε μαζί του προκειμένου να συνεργαστούν

Μια Ελληνοαμερικανίδα, η Σάμερ Ζερβός που ζει στο Λος Άντζελες, κατέθεσε μήνυση εναντίον του νεοεκλεγέντος αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τρεις μόλις ημέρες πριν από την ορκωμοσία του, κατηγορώντας τον πως της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Summer Zervos looks at her attorney Gloria Allred during a press conference where she announced the lawsuit against Donald Trump.

Η Ζερβός είχε γνωρίσει τον Τραμπ όταν μετείχε ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι σόου του μεγιστάνα με τίτλο «Ο Υποψήφιος», στην σεζόν που παίχτηκε το 2006. Έναν χρόνο μετά, η κοπέλα ζήτησε ραντεβού μαζί του, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και τότε ο Τραμπ την είχε δεχθεί στο γραφείο του. Με υποδέχθηκε με ένα φιλί στο στόμα, αιφνιδιάζοντάς με και το ίδιο έκανε και όταν έφευγα από το χώρο, είχε δηλώσει η ίδια τον περασμένο Οκτώβριο όταν δημοσιοποίησε για πρώτη φορά την ιστορία της. Η Ζερβός, που είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίου, εξήγησε πως είχε συζητήσει τότε το γεγονός με φίλους και την οικογένειά της, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αυτός είναι ο εκκεντρικός τρόπος του ζάμπλουτου επιχειρηματία να... χαιρετάει τον κόσμο! 

Λίγο διάστημα αργότερα ο Τραμπ ταξίδεψε στην Καλιφόρνια, όπου ζει η Ζερβός και την κάλεσε ο ίδιος σε συνάντηση για δείπνο στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει. Η Ζερβός δήλωσε πως οδηγήθηκε στο μπάνγκαλόου του Τραμπ, όπου ξανά έγινε δεκτή με ένα φιλί, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, όπως λέει, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ της ρίχτηκε, προσκαλώντας την μάλιστα να ξαπλώσει μαζί του στο κρεβάτι για να δουν τηλεόραση. 

Η γυναίκα υποστηρίζει πως τον έσπρωξε πίσω, προκαλώντας τον θυμό του, ενώ του ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφερόταν για σεξουαλικές σχέσεις μαζί του. Το δείπνο τους προχώρησε κανονικά, με τον Τραμπ κάποια στιγμή να της δηλώνει πως «δεν ήξερε την αγάπη και μάλλον δεν είχε ερωτευτεί ποτέ της»...

Η Ζερβός με την δικηγόρο της, όταν μίλησε για πρώτη φορά για την ιστορία της


Η συνεργασία τους δεν προχώρησε ποτέ περισσότερο, καθώς με την λήξη της συνάντησης ο Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε την Ζερβός πως για οποιοδήποτε θέμα από εκεί και πέρα θα έπρεπε να μιλά με το γραφείο του και όχι με το προσωπικό του κινητό. 

Μερικά χρόνια μετά, και ενώ ο Τραμπ διεκδικούσε την προεδρία των ΗΠΑ, ήρθαν στο φως διάφορες περιπτώσεις γυναικών που τον κατηγόρησαν για σεξουαλικές επιθέσεις. Η Ζερβός δηλώνει ότι αποφάσισε να μιλήσει γιατί η περίπτωσή της δεν ήταν «κουβέντες αποδυτηρίων», αλλά πραγματικότητα. 

Η μήνυση τελικά υπεβλήθη χθες, ενώ η ίδια έχει υποβληθεί σε τεστ αλήθειας, το οποίο έχει περάσει επιτυχώς. Στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται πως ο Τραμπ την φίλησε στο στόμα, «άγγιξε το στήθος της» και «πίεσε τα γεννητικά του όργανα πάνω της» κατά την διάρκεια των συναντήσεών τους το 2007, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ. Η γυναίκα ισχυρίζεται ακόμα πως επιχείρησε να τον απομακρύνει ήρεμα, αλλά «αυτός δεν νοιαζόταν, συνέχισε να την αγγίζει».

Η Ζερβός δήλωσε πως είναι διατεθειμένη να αποσύρει τη μήνυση άμεσα, εφόσον ο Τραμπ παραδεχθεί πως λέει την αλήθεια.

Σχόλια