Τραμπ > Οσοι περίμεναν ότι θα αλλάξει διαψεύδονται, παραμένει ο εαυτός του και σαν Πρόεδρος

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ μελανια




Στις πρώτες μέρες της προεδρίας του ο Τραμπ δείχνει να είναι ο εαυτός του...

Το λέμε γιατί πολλοί έλεγαν ότι θα αλλάξει όταν γίνει Πρόεδρος...

Διαβάζοντας όμως τα ξένα κανονικά ΜΜΕ όλοι παραδέχονται ότι πράγματι ο Τραμπ παρέμεινε Τραμπ...

Για παράδειγμα σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι η Τετάρτη προμηνύεται ως «μεγάλη ημέρα» για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, αναμένεται να απαγορεύσει για αρκετούς μήνες την εισροή προσφύγων στη χώρα, με μοναδική εξαίρεση τις θρησκευτικές μειονότητες που τελούν υπό διωγμό, κι αυτό προσωρινά, μέχρι να εφαρμοστεί στη συνέχεια μια πιο επιθετική πολιτική. Πρόσθεσε δε χαρακτηριστικά ότι «μεταξύ άλλων θα χτίσουμε το τείχος».

«Μεγάλη ημέρα για την εθνική ασφάλεια αύριο. Μεταξύ άλλων θα χτίσουμε το τείχος» έγραψε στον λογαριασμό του ο Τραμπ.


 Donald J. Trump ✔ @realDonaldTrump

Big day planned on NATIONAL SECURITY tomorrow. Among many other things, we will build the wall!

4:37 AM - 25 Jan 2017
  32,693 32,693 Retweets   104,174 104,174 likes


Επίσης φαίνεται να έβαλε χέρι στην αστυνομία στο Σικάγο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκρηξη της βίας που μαστίζει την τρίτη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ, στην περίπτωση που οι τοπικοί αξιωματούχοι δε λάβουν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ο Τραμπ φαίνεται ότι ενημερώθηκε για μία είδηση που δημοσίευσε τη Δευτέρα, η εφημερίδα “Chicago Tribune” η οποία γνωστοποίησε ότι τουλάχιστον 228 άνθρωποι πυροβολήθηκαν από την έναρξη του έτους, στην πόλη. Ο αριθμός αυτός, είναι αυξημένος κατά 5,5% σε σύγκριση με τον αριθμό των θυμάτων τον Ιανουάριο του 2016. Τα στοιχεία αναφέρουν τουλάχιστον 42 ανθρωποκτονίες, καταγράφοντας αύξηση 23,5% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2016.

Σχόλια