Οχι μόνο δεν παίρνουν διαζύγιο > Έγκυος σε δίδυμα φέρεται να είναι η Αμάλ Αλαμουντίν

Αποτέλεσμα εικόνας για κλούνει αλαμουντίν
Δημοσίευμα αναφέρει πως μέλη της οικογένειας της Αμάλ, που ζουν στη Βηρυτό, μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα με φιλικό τους πρόσωπο

Πριν μερικές ημέρες, περιοδικά και tabloids των Η.Π.Α, έγραφαν στα εξώφυλλά τους πως Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ηθοποιός και η δικηγόρος, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2014, ζουν πλέον χωριστές ζωές - εδώ και καιρό - και είναι έτοιμοι για ένα διαζύγιο, το κόστος του οποίου, θα ανέλθει σε 300 εκατομμύρια δολάρια! 

Επίσης, ένας από τους λόγους του χωρισμού, που μετέφεραν στους δημοσιογράφους πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, ήταν το γεγονός ότι «η Αμάλ ήθελε να κάνει παιδιά, ενώ ο Τζορτζ όχι». 

Σήμερα, ένα δημοσίευμα από το Λίβανο, τόπο καταγωγής της Αμαλ, έρχεται να διαψεύσει όλα τα παραπάνω, καθώς αναφέρει πως η δικηγόρος είναι έγκυος, περιμένει δίδυμα και θα γεννήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. 

Η «The Daily Star», που μεταδίδει την πληροφορία, αναφέρει πως μέλη της οικογένεια της Αμάλ, που ζουν στη Βηρυτό, μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα με φιλικό τους πρόσωπο το οποίο και μετέφερε την είδηση στα γραφεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας. 

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα της «Τhe Daily Star»


Σχόλια