Τι εννοεί άραγε; > Βρετανός σχολιαστής: Με τον Ολυμπιακό, θα έπαιρνα κι εγώ πρωτάθλημα

Αποτέλεσμα εικόνας για Με τον Ολυμπιακό, θα έπαιρνα κι εγώ πρωτάθλημα!




Με αφορμή την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στην Χαλ, στο Sky Sports ακούστηκαν τα χειρότερα για το «κακής ποιότητας» ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο ο Πολ Μέρσον δήλωσε ότι μπορεί να κατακτήσει ο ίδιος.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι εδώ και μερικές μέρες ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Μάικ Φίλαν στον πάγκο της Χαλ, γεγονός το οποίο ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης σε εκπομπή του Sky Sports.

O πρώην άσος της Αρσεναλ, Πολ Μέρσον, εξέφρασε τη διαφωνία του με την επιλογή του Πορτογάλου, τονίζοντας ότι πρέπει ένας προπονητής να έχει κάτι να επιδείξει πριν φτάσει στο υψηλό επίπεδο της Premier League.

Οταν ακούστηκε η άποψη ότι ο Σίλβα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ο Μέρσον υποστήριξε ότι «κι εγώ μπορώ να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Το έχουν κάνει 107 φορές. Εντάξει, 43».

Οταν στη συζήτηση ακούστηκε ότι ο Σίλβα είχε 17 διαδοχικές νίκες με τους Ερυθρόλευκους, ο Μέρσον… ανέβασε στροφές και αφού μείωσε το σερί, η μπάλα πήρε γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα. «Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με τον Ολυμπιακό.

Μπορείς να ρωτήσεις κάποιους ανθρώπους, αυτό μπορεί να γίνει με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να μου πεις με ποιον παίζει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες; Γιατί ορίζουν τους αγώνες κάθε μήνα. Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα».





Σχόλια