Δεν ζητά πλέον τρελά λεφτά > Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ; Ανακοινώνει την επόμενη ομάδα του ο Ανσαριφάρντ

Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ; Ανακοινώνει την επόμενη ομάδα του ο Ανσαριφάρντ



Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει στα χέρια του προτάσεις από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται στις αρχές της νέας εβδομάδας ν' ανακοινώσει την απόφασή του

Φαίνεται πως το σήριαλ της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ φτάνει στο τέλος του. Ο Ιρανός επιθετικός αναμένεται μέχρι την Δευτέρα (9/1) να ανακοινώσει στον Πανιώνιο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι εντός συνόρων, με τον Ανσαριφάρντ να βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ έχοντας στα χέρια του παράλληλα και την πρόταση του Ολυμπιακού.

Οι δυο ομάδες είχαν καταθέσει προτάσεις στον Πανιώνιο οι οποίες είχαν γίνει δεκτές από τους κυανέρυθρους και αυτό που απέμενε ήταν να συμφωνήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Τον τελευταίο μήνα οι τρελές απαιτήσεις του Ιρανού εκπροσώπου του Ανσαριφάρντ Ρεζά Φαζέλι είχαν κολλήσει την υπόθεση, κάτι που όμως φαίνεται να έχει αλλάξει.

Ο 26χρονος επιθετικός είναι πλέον πιο διαλλακτικός και όπως φαίνεται αποφάσισε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. 
Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια