Απατεώνες ακόμα και ενώ πέφτουν > Είπαν ότι οι επαγγελματίες μπορούν να πληρώνουν έναντι, δεν είπαν για τον τόκο στο υπόλοιπο

Αποτέλεσμα εικόνας για αχτσιογλουΓια απάτη εις βάρος των ασφαλισμένων επαγγελματιών και αγροτών κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ. Ο αρμόδιος τομεάρχης Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σημειώνει ότι το έναντι στην καταβολή των εισφορών σημαίνει ότι το υπόλοιπο θα επιβαρύνεται με επιτόκιο 8,05%.

Η ανακοίνωση του κ. Βρούτση:

«Άξια συνεχιστής, η κυρία Αχτσιόγλου, στο δρόμο με τα ψέματα που χάραξε ο προκάτοχός της κ. Κατρούγκαλος.

» Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η Υπουργός Εργασίας, ανακοίνωνε στα εκατομμύρια ασφαλισμένων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών, θέλοντας να μετριάσει την οργή και την αγανάκτησή τους για τις εξοντωτικές εισφορές - από 27% έως 37,95% - που τους επιβάλλει, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν τις εισφορές τους έναντι. Δηλαδή, σε μηνιαία βάση όσα μπορεί και αντέχει ο καθένας!

» Όμως, δημοσιεύματα, που αντλούν τις πηγές τους από το στενό περιβάλλον της Υπουργού, αποκαλύπτουν μια νέα εξαπάτηση. Η αλήθεια που απέκρυψε είναι πως, αν κάποιος πληρώσει έναντι, το υπόλοιπο της οφειλής του θα επιβαρυνθεί με επιτόκιο 8,05%.»

Σχόλια