Απατεώνες ακόμα και ενώ πέφτουν > Είπαν ότι οι επαγγελματίες μπορούν να πληρώνουν έναντι, δεν είπαν για τον τόκο στο υπόλοιπο

Αποτέλεσμα εικόνας για αχτσιογλου



Για απάτη εις βάρος των ασφαλισμένων επαγγελματιών και αγροτών κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ. Ο αρμόδιος τομεάρχης Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σημειώνει ότι το έναντι στην καταβολή των εισφορών σημαίνει ότι το υπόλοιπο θα επιβαρύνεται με επιτόκιο 8,05%.

Η ανακοίνωση του κ. Βρούτση:

«Άξια συνεχιστής, η κυρία Αχτσιόγλου, στο δρόμο με τα ψέματα που χάραξε ο προκάτοχός της κ. Κατρούγκαλος.

» Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η Υπουργός Εργασίας, ανακοίνωνε στα εκατομμύρια ασφαλισμένων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών, θέλοντας να μετριάσει την οργή και την αγανάκτησή τους για τις εξοντωτικές εισφορές - από 27% έως 37,95% - που τους επιβάλλει, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν τις εισφορές τους έναντι. Δηλαδή, σε μηνιαία βάση όσα μπορεί και αντέχει ο καθένας!

» Όμως, δημοσιεύματα, που αντλούν τις πηγές τους από το στενό περιβάλλον της Υπουργού, αποκαλύπτουν μια νέα εξαπάτηση. Η αλήθεια που απέκρυψε είναι πως, αν κάποιος πληρώσει έναντι, το υπόλοιπο της οφειλής του θα επιβαρυνθεί με επιτόκιο 8,05%.»

Σχόλια