Νέο λουκ > Περίπτωση Φωτίου και Αχτσιόγλου


Αποτέλεσμα εικόνας για αχτσιογλου φωτιου



Παρατηρείται συχνά, με τον νέο χρόνο, οι άνθρωποι να ανανεώνουν κάπως την εμφάνισή τους και ιδίως οι γυναίκες. 

Οφείλεται προφανώς στα εποχικά καλέσματα, που επιτρέπουν την ομαλή εισαγωγή βελτιώσεων στην εμφάνιση, οι οποίες υπό κανονικές συνθήκες θα προκαλούσαν την προσοχή – λ.χ., οι επεμβασούλες στο πρόσωπο (κάτι μποτοξάκια, κάτι ενεσούλες υαλουρονικού και τα τοιαύτα) γίνονται συνήθως πριν από τις γιορτές.

Μιλώ όμως και για πολύ απλούστερες αλλαγές, που δεν προχωρούν κάτω από το δέρμα. Η κυρία Θεανώ, ας πούμε, για την οποία μπότοξ και υαλουρονικό δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, ανανεώθηκε με μια καινούργια πένα 

Αποτέλεσμα εικόνας για αχτσιογλου φωτιου

Η Εφη Αχτσιόγλου πάλι είναι αρκετά νέα για να χρειάζεται τη συνδρομή της επιστήμης· αρκεί μια ανανέωση στο μακιγιάζ της – μολονότι, αν ήθελα να είμαι ακριβέστερος, θα έπρεπε να πω για αναπαλαίωση. 

Το είδαμε στη συνέντευξη για την παρουσίαση του ΕΦΚΑ, όπου η υπουργός εμφανίστηκε με νέο μακιγιάζ, πιο έντονο. 

Μακιγιάζ, βέβαια, από τον προηγούμενο αιώνα, με μπλε σκιά στα μάτια· φαίνεται όμως ότι κάπου εκεί, στην μπλε σκιά, έχουν σταματήσει στην ΚΝΕ. (Ισως το συγκεκριμένο μπλε παραπέμπει στα πουκάμισα των κομσομόλων της Ανατολικής Γερμανίας – ποιος ξέρει μ’ αυτούς...) 

Θυμηθείτε, άλλωστε, την Αλέκα Παπαρήγα, που επίσης χρησιμοποιούσε –σπανίως, για τις επίσημες εμφανίσεις– έντονη μπλε σκιά. 

Είναι μόνιμο το νέο λουκ της υπουργού; 

Μπορεί ναι, μπορεί όχι. 

Μπορεί, δηλαδή, να ήταν απλώς το πρωτοχρονιάτικο, «επαγγελματικό» μακιγιάζ και να το κράτησε για τρεις, τέσσερις, πέντε μέρες – όσο κρατάει, τέλος πάντων. Κάποιες κυρίες έχω ακούσει ότι το κάνουν αυτό...
πηγή

Σχόλια