Το βαθύ Αμερικάνικο κράτος έχει τα πιο δυνατά επιχειρήματα > Ο Τραμπ άλλαξε γνώμη για τους Ρώσους χάκερς

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ ρωσοι χακερς



Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχεται την έκθεση των αμερικανικών υπηρεσιών για την εμπλοκή της Ρωσίας σε κυβερνοεπιθέσεις, οι οποίες επηρέασαν τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, ανέφερε στενός συνεργάτης του νεοεκλεχθέντα προέδρου των ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο ίδιος άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο λήψης μέτρων, ως απάντηση στη Μόσχα.

«Ο Τραμπ πιστεύει ότι η Ρωσία βρισκόταν πίσω από την επίθεση στο Δημοκρατικό Κόμμα» πρόσθεσε ο Αμερικανός αξιωματούχος, δίχως να διευκρινίσει βέβαια, αν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη επίθεση διατάχθηκε από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ ρωσοι χακερς


Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι παραπάνω δηλώσεις συνιστούν «σημαντική στροφή» του Τραμπ, ο οποίος αρχικώς είχε απορρίψει τις κατηγορίες περί ρωσικής επέμβασης.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την έκθεση των υπηρεσιών πληροφοριών, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, διέταξε μία «εκστρατεία επιρροής» με στόχο τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία, όπως αναφέρεται στη σχετική έκθεση, αποσκοπούσε στην υπονόμευση της δημοκρατικής διαδικασίας και στην απαξίωση της υποψήφιας των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Σχόλια