Βορίδης > Οι εκατομμυριούχοι αριστεροί υπουργοί δεν εμπιστεύονται το εγχώριο τραπεζικό σύστημα

Αποτέλεσμα εικόνας για βοριδης

Παριστάνουν τους αριστερούς και έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ

Δριμεία επίθεση στους υπουργούς της κυβέρνησης που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης.

«Όλοι αυτοί που σώζουν την οικονομία και είναι υπουργοί, έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.
Μιλάμε για υπουργούς εκατομμυριούχους που παριστάνουν τους αριστερούς και έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. 

Αν αυτοί δεν εμπιστεύονται το τραπεζικό σύστημα ποιος θα το εμπιστευτεί» διερωτήθηκε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βορίδης αναφερόμενος στα πρόσφατα στοιχεία με τα πόθεν έσχες των πολιτικών για τα έτη 2014 και 2015 που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ερωτηθείς για το θέμα που ανέκυψε με την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη (φέρεται όταν εξελέγη βουλευτής το 2012 να ήταν μέτοχος σε εταιρεία που είχε συναλλαγές με το Δημόσιο), ο κ.Βορίδης είπε πως δημιουργεί μια άσχημη εντύπωση.
«Αν ένας τομογράφος δεν λειτουργεί στο δημόσιο και ο μόνος που υπάρχει σε μια περιοχή, είναι ο τομογράφος μιας ιδιωτικής εταιρείας, όπως και να το κάνουμε, αυτό δημιουργεί μια εντύπωση. 

Για μένα υπάρχει ένα νομικό ερώτημα εδώ» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος ερωτήθηκε και για το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, το οποίο κάνει λόγο για κατάρρευση της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα.

«Το δημοσίευμα κάνει αριστερή κριτική στην κυβέρνηση» υπογράμμισε ο κ.Βορίδης

Σχόλια