Χάρης Βαρθακούρης > Του μπήκε στραβά ο χρόνος..

Αποτέλεσμα εικόνας για βαρθακουρης
Καθόλου καλά δεν μπήκε το νέο έτος για τον Χάρη Βαρθακούρη που αναγκάστηκε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου να πάει στο νοσοκομείο καθώς η σύζυγός του υπέφερε από φρικτούς πόνους.

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ρε παιδιά, σαν χθες μου φαίνεται που ήταν 2016!!
Πώς περνάει έτσι ο χρόνος....
Πάντως η πρώτη μέρα του '17 είχε λίγο απ' όλα για μας.
Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη γυναίκα μου όταν και της έπεσε το φλουρί.
Ήταν τόσο καλοί οι οιωνοί που λίγες ώρες αργότερα ήμασταν στα επείγοντα με φρικτούς πόνους. Υπερηχογραφήματα, ακτινογραφίες, οροί, κτλ και, τελικά, διάγνωση κολικός του εντέρου. Της λέω να ακυρώσουμε το τραπέζι που έχουμε αναλάβει την επόμενη μερα, κανείς δεν θα μας κατηγορήσει.
Όχι μόνο δεν δέχθηκε να μείνει μέσα στο νοσοκομείο όπως συνέστησαν οι γιατροί, 9 το πρωί σηκώθηκε να ψήσει αρνί και κοκορέτσι στον κήπο!! (τα φάρμακα την έκαναν να πιστέψει ότι είναι Πάσχα!!). Ήξερα ότι έχω παντρευτεί έναν ήρωα, κυρίως επειδή εξακολουθεί να με ανέχεται, αλλά δεν ήξερα ότι είχα παντρευτεί υπεράνθρωπο!!!
Να μη σας τα πολυλογώ, τα φαγητά όλα ήταν ένα ποίημα, το φλουρί σήμερα έπεσε στην πεθερά μου, στα χαρτιά κερδίσαμε όλοι, οι κόρες μας τρισευτυχισμένες που ο Άγιος Βασίλης έφερε ο, τι έγραφε η λίστα και ο πόνος εξακολουθεί να σκάει μύτη κάθε λίγο και λιγάκι, χωρίς προειδοποίηση!
Καλή μας χρόνια, περαστικά μας, καλή μας όρεξη και μόνο χαρές για το 2017 σε όλους...».


Σχόλια