Μετανοείτε, έρχεται το τέλος του κόσμου που γνωρίζαμε > Μενεγάκη- Παντζόπουλος και Λάτσιος: Χριστούγεννα όλοι μαζί στα Μελίσσια





Μπορεί αυτές τις μέρες να είναι εκτός Ελλάδας, όμως, τα Χριστούγεννα η Ελένη Μενεγάκη τα πέρασε στο σπίτι της στα Μελίσσια μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, ενώ έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός πως τους επισκέφτηκε ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao.

Βέβαια, μη φανταστείς ότι οι τρεις τους έκατσαν κι έφαγαν μαζί ή ότι έγιναν οι καλύτεροι φίλοι, αλλά ο λόγος της επίσκεψης του Λάτσιου στο σπίτι ήταν για να περάσει χρόνο με τα τρία παιδιά του από τον γάμο του με την Ελένη λόγω της ημέρας.

'Η μεγαλύτερη έκπληξη προήλθε από το γεγονός ότι την ίδια στιγμή στο σπίτι βρισκόταν η Ελένη κι ο Ματέο και φυσικά όλα τα παιδιά της Ελένης, αφού αυτά ήταν η αιτία της επίσκεψης του Γιάννη Λάτσιου στα Μελίσσια, τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την Ελένη Μενεγάκη, ο Άγγελος, η Βαλέρια και η Λάουρα. Αντί όμως να τα πάρει και να φύγει αμέσως, όπως γίνεται συνήθως, ο Λάτσιος πέρασε κάποιες ώρες εκεί.

Βέβαια, οι στιγμές ήταν τουλάχιστον αμήχανες αφού η δικαστική διαμάχη Μενεγάκη- Λάτσιου είναι ακόμα ανοικτή και δεν αποκλείεται σε λίγες μέρες να ξαναβρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες. Η συνάντηση των τριών δεν είχε τίποτα το εορταστικό. Αντάλλαξαν τις απαραίτητες ευχές και μετά Μενεγάκη και Παντζόπουλος αποσύρθηκαν από το κεντρικό σαλόνι του σπιτιού και πήγαν στο δωμάτιό τους.

Δεν είχαν άλλωστε τίποτα να πουν οι δύο πρώην σύζυγοι αφού η κατάσταση είναι τόσο τεταμένη που δεν υπάρχουν περιθώρια για φιλικές κουβέντες. Η παραμονή του Γιάννη Λάτσιου κράτησε μερικές ώρες και στη διάρκειά της Μενεγάκη- Παντζόπουλος δεν εμφανίστηκαν καθόλου.

Ήταν κάτι που κανείς τους δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε και όπως αποδείχθηκε κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Ήταν η πρώτη φορά από τότε που οι δύο πρώην σύζυγοι ήλθαν αντιμέτωποι στα δικαστήρια που ο Λάτσιος διαβαίνει το κατώφλι του σπιτιού για περισσότερο από λίγα λεπτά και για την ίδια την παρουσιάστρια δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο.'

Σχόλια