Κυριάκος Μητσοτάκης > Ψάχνει μανιωδώς για κανα κονέ με τον Τραμπ

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακος


Πολύ συχνά και δημοσίως ο Κυρ. Μητσοτάκης αναφέρεται στις επαφές που έχει με διάφορα πρόσωπα ώστε να επιτύχει την ανανέωση της ΝΔ. Πολλούς από αυτούς που βλέπει, τους θέλει ακόμα και υποψήφιους βουλευτές στο κόμμα του ή ακόμα στελέχη που θα στελεχώσουν τον κρατικό μηχανισμό, όταν και όποτε αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Σπανίως αποκαλύπτει με ποιους συναντάται. Ποιος ξέρει γιατί. Αλλά τίποτε κρυπτόν υπό την παρούσα στήλη...

Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις ΗΠΑ χρειάζονται ιδιαίτερη επιμέλεια, δεδομένου ότι εκείνος και οι συνεργάτες του φροντίζουν να τις κρατούν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, πηγή μου μέσα στη Νέα Δημοκρατία με ενημέρωσε πως μεσοβδόμαδα ο Κυριάκος συναντήθηκε με έναν διακριμένο Ελληνα της ομογένειας που προσφάτως έχει αναλάβει υψηλά καθήκοντα στο «Atlantic Council», τη σημαντικότερη δεξαμενή σκέψης στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδος στο ΔΝΤ, Θάνο Κατσάμπα, ο οποίος μόλις το τελευταίο διάστημα τοποθετήθηκε ως ανώτερος συνεργάτης του Διεθνούς Επιχειρηματικού και Οικονομικού Προγράμματος (Global Business and Economics Program) του Atlantic Council.

Το τι συζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ με τον κ. Κατσάμπα δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, ωστόσο η πηγή μου στην οδό Πειραιώς με ενημέρωσε πως ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ εξακολουθεί να έχει εξαιρετικές προσβάσεις στο Ταμείο, αλλά και πολύτιμες διασυνδέσεις με οικονομικούς παράγοντες των ΗΠΑ που σχετίζονται με τη νέα κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Με δυο λόγια, ψάχνει να βρει επαφή με τον νέο πλανητάρχη.
πηγή

Σχόλια