Εξάρχεια > Μια τρύπα στην επικράτεια του (λεγόμενου) Ελληνικού κράτους...

Αποτέλεσμα εικόνας για εξαρχεια πλατεια απο πανω



Είπαμε ότι επειδή φαλιρήσαμε το 2010 το ελληνικό κράτος δεν ελέγχει πλέον τα οικονομικά του και όχι μόνο...

Στην πραγματικότητα στον τομέα της διοίκησης (οικονομικής αλλά και γενικότερα) δεν υπάρχουν πλέον υπουργοί ή άλλοι διοικητικοί εφόσον ούτε καν ρουσφέτια δεν μπορούν να κάνουν (αυτό που βασικά  έκαναν πάντα οι Ελληνες υπουργοί) εφόσον θα πρέπει να πάρουν έγκριση από τους τοποτηρητές ή θα πρέπει να σκεφτούν 1002 τρόπους για να τους ξεγελάσουν και να περάσουν μέτρα και διατάξεις χωρίς να το πάρουν χαμπάρι...

Αρα στον διοικητικό τομέα κυριαρχία τέλος...

Είπαμε επίσης ότι στο Αιγαίο επίσης τα πράματα είναι αμφισβητούμενα εφόσον έχουμε στριφνούς αλλά ισχυρούς γείτονες...

Εντάξει...

Στα Εξάρχεια, δηλαδή μέσα στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας , ποιός ακριβώς λόγος υπάρχει και δεν υπάρχει κυριαρχία του ελληνικού κράτους?

Πόση κυριαρχία έχεις όταν γίνεται μια απόπειρα δολοφονίας και δεν επιτρέπεται να ψάξεις για τον ύποπτο όπως θα γινόταν εάν αυτή η απόπειρα γινόταν πχ στην Πετρούπολη?

Διότι εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, καμία τρόικα, κανένα τουρκικό F-16, τίποτα...

Μήπως αυτή η τρύπα στην ελληνική κυριαρχία είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι στην πραγματικότητα το ελληνικό (λεγόμενο) κράτος δεν έχει κυριαρχία παρά μόνο εκεί όπου αυτή η κυριαρχία γίνεται δεκτή από τους ενδιαφερόμενους?

Θα μου πείτε εδώ δεν μπορεί το κράτος να κάνει έναν φορολογικό έλεγχο παρά μόνο εκεί που ο ελεγχόμενος το δέχεται τα Εξάρχεια σε μαράνανε?

Σχόλια