Πυρηνική βόμβα από την Τάνια Ιακωβίδου > Δεν τον αντέχω τον Λιάγκα. Με εκνευρίζει. Ούτε η γυναίκα του δεν τον άντεξε.

Αποτέλεσμα εικόνας για λιαγκας
Τους... ασκούς του Αιόλου για μία ακόμα τηλεοπτική κόντρα στον χώρο της μικρής οθόνης ανοίγει γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος η οποία έκρινε την τηλεοπτική συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα με όχι και τόσο κομψό τρόπο.

Ο λόγος για την Τάνια Ιακωβίδου η οποία σε συνέντευξή της στα «Αποκαλυπτικά» δεν δίστασε να μιλήσει επικριτικά για τον παρουσιαστή συνάδελφό της.

Διαφάνεια 1 από 1: Ποια παρουσιάστρια δηλώνει: «Δεν τον αντέχω τον Λιάγκα. Με εκνευρίζει»;


«Δεν αντέχω, δεν μπορώ καθόλου τον Λιάγκα. Δεν μπορώ, νομίζω ότι δεν είμαι η μοναδική. Προσπαθεί να είναι συνέχεια πνεύμα αντιλογίας σε όλα. Ανήκει στους παρουσιαστές, που αν και είναι δημοσιογράφος, δεν μπορώ εύκολα να τον δω. Με εκνευρίζει πολλές φορές με αυτά που λέει. Εν τω μεταξύ και πέρυσι θυμάμαι την καημένη την Σκορδά που προσπαθούσε να κατευνάσει συνέχεια τα πνεύματα. Εκείνος πεταγόταν κι έλεγε κάτι, τους ανακάτευε όλους, γινόταν χαμός και αυτή έμπαινε στη μέση και προσπαθούσε να ισορροπήσει. Κι έλεγα από μέσα μου “πόσο θα αντέξει η κακομοίρα;”, τελικά δεν άντεξε για πολύ. Ούτε η γυναίκα του δεν τον άντεξε. Και νομίζω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή τελικά», είπε η Τάνια Ιακωβίδου.

Σχόλια