Θάνος Πλεύρης: Ανοίγει το σπίτι με τη σύζυγό του και μιλάνε για όσα έζησαν > Βίντεο

ΠΛΕΥΡΗΣΟ Θάνος Πλεύρης και η σύζυγός του, Λένα, άνοιξαν το σπίτι τους στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κάμερα εκπομπής και μίλησαν για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πρώην βουλευτής και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.


Ο 39χρονος δικηγόρος εισήχθη «με εικόνα σήψης» στις αρχές Νοεμβρίου στην Εντατική και βρισκόταν διασωληνωμένος και με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας μέχρι τις 21 Νοεμβρίου που βγήκε από τη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

«Βρέθηκα σε μία κατάσταση που οι πιθανότητες ήταν 20% υπέρ μου!», είπε ο Θάνος Πλεύρης. Η σύζυγός του, συμπλήρωσε: «Το πολύ δύσκολο είναι να μπορείς να σταθείς σε όλο αυτό. Να είσαι στο νοσοκομείο, να μιλάς με τους γιατρού και μετά να είσαι στο σπίτι με τα παιδιά κυρίως για την μεγάλη μας κόρη που είναι 7 χρονών».

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε για τα συναισθήματα του, όταν πια, βγήκε από την εντατική: «Μετά όταν βγαίνεις από την εντατική και πας στο δωμάτιο, βλέπεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Και συνειδητοποιείς πόσο κοντά βρέθηκες σε κάτι μοιραίο. Περνάει όλη η ζωή σου από μπροστά σου.Σκέφτεσαι τι θα γίνει τα παιδιά, τι θα γίνει η γυναίκα μου!».

Και συμπλήρωσε: «Είχα 20-22 ημέρες να δω τα παιδιά. Αυτό ήταν η πρώτη σκέψη μου».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ζευγαριού.
Σχόλια