Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ > Επικίνδυνος ο Πολάκης, πρόκειται για βόθρο

Αποτέλεσμα εικόνας για βοθρος




Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης ΓιαννάκοςΣτην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στην εκπομπή «μεσημεριανό Ρεπορτάζ». 

Απαντώντας στον Παύλο Πολάκη μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούκος ανέφερε:

Ο Πολάκης νομίζει ότι εμείς είμαστε το ΚΕΕΛΠΝΟ και ότι μπορεί να μας αλλάζει, όπως έκανε με τους προηγούμενους προέδρους. Εμάς μας εξέλεξαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

Σε καμία περίπτωση δεν συκοφαντούμε τη χώρα. Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομείο. Πολλές φορές Μέσα Ενημέρωσης έχουν φιλοξενήσει αντίστοιχα ρεπορτάζ. Είναι γνωστό σε όλους ότι δεν υπάρχουν μηχανήματα στα δημόσια νοσοκομεία. Ότι υπολειτουργεί το ΕΚΑΒ, ότι υπάρχει έντονη ταλαιπωρία. Όλοι οι πολίτες το γνωρίζουν αυτό. Είναι υπαρκτά τα προβλήματα.

Όταν ο Παύλος Πολάκης ήταν συνδικαλιστής τον θεωρούσαμε γραφικό τώρα όμως είναι αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Είναι επικίνδυνος. Μιλάμε πλέον για έναν βόθρο. Ενώ ο κ. Ξανθός, παρόλο που εφαρμόζει Μνημονιακές υποχρεώσεις έχει ένα κώδικα επικοινωνίας.

Σχόλια