Πέτρος Κωστόπουλος – Μίνα Αρναούτη > Τετ- α -τετ στις 3 τα ξημερώματα

kostopolulos




Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα περίεργο τετ – α – τετ μεταξύ του Πέτρου Κωστόπουλου και της γνωστής πλέον από το ατύχημα του Πανελή Παντελίδη, Μίνας Αρναούτη.

Ο λόγος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, δεν ήταν άλλος από έναν….φορτιστή. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Μίνα Αρναούτη διασκέδαζαν στο ίδιο μπάρ στην περιοχή του Συντάγματος. Η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς – εκτός από την ευκαιριακή αναγνωριστιμότητά της από το ατύχημα όπου σκοτώθηκε ο γνωστός τραγουδιστής – η ίδια περπατά ακόμα με πατερίτσες, καθώς δεν έχει αναρώσει πλήρως από τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Μόλις την είδε ο Πέτρος Κωστόπουλος την πλησίασε για να την γνωρίσει. Αφού της συστήθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ρώτησε αν έχει μαζί της φορτιστή κινητού. Εκείνη απάντησε θετικά και του δάνεισε τον φορτιστή. Τότε ο παρουσιαστής άφησε το κινητό του τηλέφωνο στο μπαρ και επέστρεψε κοντά στην Μίνα. Οι δυο τους μάλιστα, μίλησαν για αρκετή ώρα και αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, πιθανότατα για να επικοινωνήσουν και μετά την τυχαία συνάντησή τους…




Υπενθυμίζεται δε, ότι οι συγκεκριμένες γιορτές δεν ήταν και οι καλύτερες για τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς την παραμονή των Χριστουγέννων δεν άκουσε μόνο τα κάλαντα ως είθισται αυτή την ημέρα αλλά ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες του Alpha, ότι το late night σόου του κόβεται και δεν θα συνεχίσει με την νέα χρονιά, σύμφωνα με το παρασκήνιο που διέρρευσε από τους διαδρόμους του καναλιού.

Ένα παρασκήνιο που ήθελε τους διοικούντες του σταθμού να πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ της δικής του εκπομπής και του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, για το ποια θα κοπεί.

Τελικά επέλεξαν σύμφωνα με τα όσα ακούγονται εντός και εκτός Alpha  να «σώσουν» για πολλοστή φορά την χαριτόβρυτο ξανθιά παρόλο που τα νούμερα της εκπομπής της για τρίτη χρονιά είναι απογοητευτικά.

Σχόλια