Μίνα Αρναούτη > Απολογισμός για το 2016 και μήνυμα για όσους πίνουν και οδηγούν

Αποτέλεσμα εικόνας για Μίνα Αρναούτη




Πριν φύγει το 2016, η Μίνα Αρναούτη, έκανε τον δικό της απολογισμό. Η προηγούμενη χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη μετά το τραγικό δυστύχημα που την τραυμάτισε σοβαρά και στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Η Μίνα, μέσω του Facebook, εκτός από τον δύσκολο απολογισμό έστειλε και το μήνυμά της σε όσους πίνουν και μετά οδηγούν.

«Λιγες ωρες εμειναν για να αποχαιρετησουμε το 2016 , μια χρονια πολυ δυσκολη για μενα , δεν σας κρυβω πως πολλες ηταν οι στιγμες που ηθελα να τα παρατησω ολα .. να κουκουλωθω κατω απο μια κουβερτα και να μη σηκωθω ξανα, να μην κανω τιποτα αλλο πια.. να σταματησουν ολα εκει...αλλα αυτο ηταν ο ευκολος δρομος.. και θελω να ευχαριστησω οσους με προσεβαλαν .. με εβριζαν και μου ευχηθηκαν τα χειροτερα γιατι αν δεν ηταν αυτοι να τους αποδειξω οτι δεν θα τους κανω τη χαρη, τωρα δεν θα ημουν εδω που ειμαι.

Εκεινο που καταλαβα ομως πια ειναι οτι λιγοι ειναι εκεινοι που σε αγαπανε πραγματικα.Σπαταλαμε τη ζωη μας να κραταμε κακιες και να φερομαστε ασχημα να πληγωνουμε ανθρωπους λες κ εδω θα ειμαστε για παντα. Σκεφτειτε οτι δεν υπαρχει αυριο και ποσους θα αφηνατε στεναχωρημενους, χωρις εξηγησεις και χωρις να τους πειτε ενα σ'αγαπω...
λενε πως τα παιδια μαλωνουνε αλλα αμεσως παιζουν ξανα μαζι... ισως γιατι η ευτυχια τους ειναι πιο σημαντικη απο τον εγωισμο τους!
Να ειστε παντα παιδια! Καλα να περασετε σε οτι κανετε , να προσεχετε, μη πινετε και οδηγειτε ..! Ειναι μια μερα μονο απο τις τοσες που θα ζησετε, μην ρισκαρετε τη ζωη σας!» έγραψε χαρακτηριστικά.


Σχόλια