Επιτέλους, βρήκαν κάποιον που έχει ευθύνες >> Yπόθεση Γιακουμάκη:Ένοχος ο πρώην Διευθυντής της Σχολής

Αποτέλεσμα εικόνας για γιακουμακης

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Εφετών ο πρώην Διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ενώ αθωώθηκαν ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και η υπεύθυνη Εστίας της Σχολής.

Η εισαγγελέας στις 24 Νοεμβρίου, είχε προτείνει την αθώωση των τριών κατηγορουμένων (του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής, της υπεύθυνης Εστίας και του Χρήστου Μαρκογιαννάκη) για παράβαση καθήκοντος.

Η αγόρευση της εισαγγελέως, είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει σε κακή κατάσταση από το δικαστήριο, δακρυσμένοι και καταβεβλημένοι, με την μητέρα του να είναι υποβασταζόμενη από τον σύζυγο και την κόρη της.


241116203632_2892.jpg

Ωστόσο στην ετυμηγορία του σήμερα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Εφετών αποφάσισε πως ο πρώην Διευθυντής της Σχολής είναι ένοχος για παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση, κάτι που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 2 ετών, αθωώνοντας την υπεύθυνη Εστίας και τον πρώην Υπουργό που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία για παράβαση καθήκοντος αντίστοιχα.

184259.jpg

Σχόλια