Από εκεί που του έκανε δώρο Porsche τώρα του ζητάει 300 εκ.για το διαζύγιο

Αποτέλεσμα εικόνας για κλουνει



Ο ηθοποιός George Clooney και η σύζυγός του Amal Alamuddin φέρεται να ζουν χωριστές ζωές εδώ και καιρό και να είναι πλέον έτοιμοι για ένα διαζύγιο το κόστος του οποίου θα ανέλθει σε 300 εκατομμύρια δολάρια.

Το αμερικανικό OK! Magazine κυκλοφόρησε με την είδηση ότι «η Amal και ο George θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους, το οποίο θα προκαλέσει σεισμό στο Χόλιγουντ» και δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο δημοσίευμα που ισχυρίζεται κάτι αντίστοιχο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, ένας από τους λόγους ήταν το γεγονός ότι «η Amal ήθελε να κάνει παιδιά, ενώ ο George όχι». Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν για την άστατη διπλή ζωή του κου… Nespresso.

Πριν ένα χρόνο όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Ηταν τότε που η Amal έσπαγε την… μπάνκα των συζυγικών δώρων γυναίκας προς τον σύζυγό της, όταν για δώρο γενεθλίων του πήρε μία καυτή Porsche 911 GT3 RS απόδοσης 500PS 

Αποτέλεσμα εικόνας για Porsche 911 GT3 RS

Η τάση του Clooney να πληρώνει… πρόστιμα παραβίασης της ταχύτητας, τόσο για αυτοκίνητα όσο και για τις μοτοσικλέτες του είναι γνωστή, αφού λατρεύει τα γρήγορα και «στιλάτα» οχήματα. Έτσι και η γυναίκα του επέλεξε το ιδανικό δώρο γενεθλίων για τα 54α γενέθλειά του.

Σχόλια