Frankfurter Allgemeine Zeitung >> Ο Αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας φοιτήτριας, Χουσείν Κ. ήταν αυτό που λέμε κακό παιδί

Ναρκομανής και αλκοολικός ο Αφγανός δολοφόνος, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο

Ναρκομανής και αλκοολικός ο Αφγανός δολοφόνος, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο

Η γερμανική αστυνομία και η εισαγγελία είναι ακόμα στη μέση της έρευνας, ωστόσο πολλές πτυχές της κρυφής μέχρι τώρα ζωής τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Μπορεί να μην έζησε τη θαλπωρή των βιολογικών του γονιών, όμως η οικογένεια που τον μεγάλωσε, του άνοιξε την αγκαλιά της.

Ο Αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας φοιτήτριας, Χουσείν Κ.  ήταν αυτό που λέμε κακό παιδί, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.
  
Στο σπίτι του ήταν περαστικός...

Στην εφηβεία, έκανε χρήση ναρκωτικών και ήταν αλκοολικός. 

Από τα μηνύματα στο Facebook οι ειδικοί θεωρούν ότι, ο Αφγανός Χουσείν έχει πρόβλημα κατάθλιψης.  

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, o θετός πατέρας του Χουσείν είναι παιδίατρος, μία ακόμη πληροφορία για το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε ο δολοφόνος της άτυχης Γερμανίδας φοιτήτριας.

Η γερμανική αστυνομία και η εισαγγελία είναι ακόμα στη μέση της έρευνας, ωστόσο πολλές πτυχές της κρυφής μέχρι τώρα ζωής τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Ο Χουσείν γεννήθηκε στο Αφγανιστάν, ανήκει στην εθνοτική ομάδα των Χαζάρα και είναι σιίτης.
    
Σχετικά με το λογαριασμό του στο Facebook, είχε συχνή επικοινωνία με τους συμμαθητές του αλλά και τους φίλους του στο Αφγανιστάν. 

Επιπλέον, ήταν μέλος της ομάδας Γλυκά κορίτσια του Αφγανιστάν.
   

Στο λογαριασμό του στο Facebook υπάρχει επίσης μια εικόνα στην οποία ένας λύκος γέρνει πάνω από μια όμορφη γυναίκα. 

Φωτογραφίες του νεαρού Αφγανού να χαμογελά δεν υπάρχουν στα social media. Επιπλέον, οι selfies που έχει αναρτήσει ο ίδιος στο Facebook δείχνουν την τάση του να αλλάζει συνεχώς εμφάνιση γεγονός που προδίδει ότι ο άνδρας αυτός είναι καταθλιπτικός και απελπισμένος.
    
Ο Χουσεΐν έγραψε στις  5 Οκτωβρίου: «Θεέ μου, η ζωή μου είναι αποπροσανατολισμένη. Μακάρι να μπορούσα να ξαναγεννηθώ"... 

Σχόλια