Κίνα > Μαθητής θύμα bullying κατάπιε καρφιά για να αυτοκτονήσει

Σοκ: Μαθητής θύμα bullying κατάπιε 700 γραμμάρια καρφιά για να αυτοκτονήσει

«Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω εκτός από το να πεθάνω» είπε στους εμβρόντητους γονείς του - Οι δράστες είπαν ότι «απλά κάναμε πλάκα»

Μια απίστευτη ιστορία που δείχνει το πού μπορεί να φτάσει ένα παιδί που πέφτει συνεχώς θύμα bullying εκτυλίχθηκε στην Κίνα.

Τραγικός πρωταγωνιστής ένας 15χρονος μαθητής Λυκείου ο οποίος μην αντέχοντας άλλο τις προσβολές και τα πειράγματα από τους συμμαθητές του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του καταπίνοντας 700 γραμμάρια καρφιά.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούνιο αλλά μόλις πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Χουά, όπως είναι το επίθετό του, βρέθηκε να κάνει εμμετό στο σχολείο του. Όταν τον πήγαν στο νοσοκομείο οι γιατροί ανακάλυψαν από τις ακτινογραφίες ότι ο 15χρονος είχε καταπιεί καρφιά, πέτρες και κομμάτια από γυαλία.

Όπως είπε στους γονείς του μετά την επιτυχημένη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, οι συμμαθητές του τον χτυπούσαν, του πέταγαν τα παπούτσια και του έσκιζαν τα ρούχα. «Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω εκτός από το να πεθάνω» είπε στους εμβρόντητους γονείς του.

Όσο για τους μαθητές που κατονόμασε ως δράστες, εκείνοι αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες και απλά είπαν ότι «έκαναν πλάκα» με τον 15χρονο.

Στα σχολεία της Κίνας το bullying δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο και κατά καιρούς διάφορα βίντεο έρχονται στο φως...

Δείτε ένα από αυτά ...

Σχόλια