Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους μικρότερους άντρες; >> Ερευνα...

Αποτέλεσμα εικόνας για γυναικα με μικρο αντρα
Cameron Diaz και Justin Timberlake, διαφορά ηλικίας: 9 χρόνια

«Δεν ξέρουν τι κάνουν αλλά το κάνουν όλο το βράδυ...», απαντά αποστομωτικά η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα! 

Για την «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα, η απάντηση είναι απλούστατη: «Δεν ξέρουν τι κάνουν αλλά το κάνουν όλο το βράδυ...». 

Αυτό μπορεί σίγουρα να θεωρηθεί ως ένα καλό πλεονέκτημα των μικρότερων ανδρών, αλλά πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα αναζητά στην αγκαλιά τους την ερωτική απόλαυση. 

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, οι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες προτιμούν τους μικρούς είναι οι ακόλουθοι:  

 1. Οφθαλμόλουτρο: Όταν έχεις απέναντί σου έναΝ 20χρονο, το θέαμα ειναι συνήθως ωραίο. Βλέπεις γυμνασμένους κοιλιακούς αντί για παχάκια γύρω από τη μέση. 

2. Αντοχή: Μετά από μία ερωτική στάση , δεν έρχεται το τέλος . Για πολλές γυναίκες, η σεξουαλική αντοχή είναι το κριτήριο για το οποίο επιλέγουν έναν νεαρό εραστή.

3. Έχεις πολλά να μάθεις και πολλά να διδάξεις...

 Αν ένας νεαρός άνδρας είναι με μία γυναίκα μεγαλύτερή του στο κρεβάτι, τότε αυτομάτως γίνεται πολύ ανοιχτός σε νέες σεξουαλικές πρακτικές. Ο νεαρός εραστής θέλει να χαρεί την ερωτική σας εμπειρία.   

4. Ο μικρότερος είναι και πιο παρορμητικός: Σας περιμένουν χίλιες δύο εκπλήξεις από έναν νεαρό εραστή. Από το να σας κάνει στριπτίζ , μέχρι ένα πικ νικ βραδιάτικα στο πάρκο. Ακόμα και πίτσα στο κρεβάτι. Πάνω απ΄όλα γι΄αυτόν είναι η διασκέδαση. 
  
5. Αίσθημα σιγουριάς. Ένας μικρός κολακεύεται από το ενδιαφέρον μίας ώριμης γυναίκας που ξέρει τη θέλει. Αλλά και η γυναίκα "χρησιμοποιεί" τον νεαρό εραστή ως πηγή νεότητας. 

6. Για μία πρωτόγνωρη εμπειρία

 Μην σκέφτεστε τη διαφορά ηλικίας. Απλά θα πρέπει να την απολαύσετε . Μόνο όταν κάνετε σεξ με έναν μικρότερό σας, θα καταλάβετε ότι είναι μία εμπειρία που πρέπει να έχει οπωσδήποτε μία γυναίκα.


Σχόλια