Θεία δίκη >> Πέθανε ο κτηνίατρος που σκότωνε άγρια ζώα! Έπεσε από γκρεμό σε κυνήγι

Πέθανε ο κτηνίατρος που σκότωνε άγρια ζώα! Έπεσε από γκρεμό σε κυνήγι [pics]

Ήταν πριν από ένα χρόνο που ο 55χρονος Luciano Ponzetto είχε εξαγριώσει την κοινή γνώμη ανεβάζοντας φωτογραφίες με θηράματα που είχε σκοτώσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Ο 55χρονος, που είχε φωτογραφηθεί με ένα νεκρό λιοντάρι, ένα νεκρό μωρό ελέφαντα και άλλα ζώα, έπεσε σε χαράδρα. Γλίστρησε στον πάγο ενώ κυνηγούσε πουλιά στην Ιταλία.

Ο κτηνίατρος είχε δεχτεί αμέτρητες απειλές για τη ζωή του και μηνύματα μίσους από φιλόζωους μετά τις σοκαριστικές φωτογραφίες που ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Πέθανε το Σάββατο ενώ κυνηγούσε πουλιά με φίλους του στην κοιλάδα Soana στο Gran Paradiso National Park, στη βορειοδυτική Ιταλία. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, το δυστύχημα συνέβη σε υψόμετρο 2.200 μέτρων στην κοιλάδα του Colle delle Oche, πάνω από την πόλη Pianprato.

"Μας κάλεσαν οι υπηρεσίες διάσωσης στο βουνό που ενημερώθηκαν από κάποιον που ήταν μαζί του", δήλωσε εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας. "Φαίνεται πως γλίστρησε και έπεσε ενώ κυνηγούσε. Πέθανε ακαριαία και δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσε να γίνει".
Η σορός του μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, με πολλούς επικριτές του να γράφουν στα social media για κάρμα.Σχόλια