Θρίλερ κανονικό >> Τον πέρασαν για νεκρό και τον έβαλαν για μια νύχτα στα ψυγεία με τους νεκρούς


Σχετική εικόνα

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε έναν νεαρό μοτοσικλετιστή στη Νότια Αφρική, ο οποίος ανακηρύχθηκε «νεκρός» μετά από ένα τροχαίο που είχε, τον έβαλαν στο ψυγείο του νεκροτομείου και… ζωντάνεψε!

Η ιστορία προκαλεί φρίκη αν σκεφτεί κανείς το σοκ που έζησε ο 28χρονος άνδρας όταν ξύπνησε μέσα στο ψυγείο του νεκροτομείου.

Δυστυχώς όμως, στη συνέχεια δεν τα κατάφερε, καθώς μετά από μια ολόκληρη νύχτα στο ψυγείο, οι γιατροί που έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή δεν κατάφεραν να ζεστάνουν το παγωμένο του σώμα, με αποτέλεσμα να (ξανά)πεθάνει πέντε ώρες αργότερα.

Η αρμόδια αρχή υγείας, Kwa-Zulu Natal, ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί έρευνα προκειμένου να εξεταστούν οι λόγοι για τους οποίους το παραϊατρικό προσωπικό εκτίμησε λανθασμένα ότι ο κ. Mkhize πέθανε μετά τη σύγκρουση που είχε με ένα αυτοκίνητο στις 5 Δεκεμβρίου.

Ένας υπάλληλος αποκάλυψε ότι ο Msizi Mkhize ανάσαινε ακόμα όταν η οικογένειά του κατέφθασε στο νεκροτομείο στο Durban στη Νότια Αφρική για να αναγνωρίσει τη σορό του.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΝΤΡΑ:

Ο πατέρας του 28χρονου, Peter, μιλώντας στην «Daily News» δεν έκρυψε την οδύνη του για τον άδικο χαμό του γιου του:

«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πώς νιώθω γι' αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Να περάσει όλη τη νύχτα και το πρωί στο ψυγείο του νεκροτομείου από ένα λάθος».

Μάλιστα πρόσθεσε πως:

«Φτάσαμε στο νεκροτομείο στις 8 το πρωί προκειμένου να υπογράψουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να αντικρίσουμε το πτώμα του παιδιού μου. Ήταν 12 το μεσημέρι όταν ένας υπάλληλος του νεκροτομείου είπε σε κάποιον από τους γιατρούς ότι ο γιος μου ήταν ζωντανός», ζητώντας από τους δημοσιογράφους να αφήσουν την οικογένεια του να τον θρηνήσει.

Παράλληλα, οι γονείς του τόνισαν ότι θέλουν να μάθουν αν ο γιος τους θα μπορούσε να είχε σωθεί αν είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο νωρίτερα, με την αδερφή του αδικοχαμένου νέου να αναρωτιέται:

«Θέλουμε να μάθουμε ποιος τον ανακήρυξε νεκρό. Είναι αρκετά έμπειρο το συγκεκριμένο άτομο ώστε να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και να παίρνει τέτοιου είδους αποφάσεις;» και να προσθέτει:

«Είναι επώδυνο και για την οικογένειά μας να σκεφτόμαστε ότι ο αδελφός μας και ο γιος μας πέρασε ολόκληρη τη νύχτα στο νεκροτομείο. Κάπου με κάποιον τρόπο κάποιος δεν έκανε τη δουλεία του όπως θα έπρεπε. Χρειαζόμαστε εξηγήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους».

Ο Δρ. Rishigen Viranna, καθηγητής γενικής ιατρικής έκανε εκκλήσεις προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό στο οποίο όπως είπε σημειώθηκαν ακραίες παραλείψεις τόσο από την πλευρά του πληρώματος του ασθενοφόρου όσο κι από εκείνη των υπαλλήλων του νεκροτομείου.

Σχόλια