Μάθε πως και γιατί κόπηκε η εκπομπή του Κωστόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστοπουλος πετρος



Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν άκουσε μόνο τα κάλαντα ως είθισται αυτή την ημέρα. Ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες του Alpha, ότι το late night σόου του κόβεται και δεν θα συνεχίσει με την νέα χρονιά

Ένα παρασκήνιο ήθελε τους διοικούντες τον σταθμό να πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ της δικής του εκπομπής και του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, για το ποια θα κοπεί.

Τελικά επέλεξαν σύμφωνα με τα όσα ακούγονται εντός και εκτός Alpha  να «σώσουν» για πολλοστή φορά την χαριτόβρυτο ξανθιά παρόλο που τα νούμερα της εκπομπής της για τρίτη χρονιά είναι απογοητευτικά.

Η επίσημη δικαιολογία στον παρουσιαστή λένε οι καλά γνωρίζοντες ήταν η δυσκολία ανεύρεσης χορηγών για το βραδινό του talk show, τα νούμερα του οποίου ήταν μεν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι, κοντά όμως σε αυτά του κύριου ανταγωνιστή του, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ούτως η άλλως η φετινή σεζόν βρήκε όλα τα late night πεσμένα σε σχέση με άλλες χρονιές.

Την ίδια στιγμή  η πρωινή εκπομπή της κ. Σπυροπούλου δεν λέει να ανέβει σε τηλεθέαση ούτε και φέτος, περιοριζόμενη συνήθως σε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης κάθε Σάββατο και Κυριακή.

"Υπήρξαν κάποιες σοβαρές διαφορές ανάμεσα στο Πέτρο Κωστόπουλο και στη διοίκηση του καναλιού, οι οποίες είχαν να κάνουν και με τον τρόπο προγραμματισμού της εκπομπής - με την μέρα και την ώρα μετάδοσής της-, αλλά και με το ποια θα έπρεπε να είναι τα πρόσωπα εκείνα που θα βρισκόντουσαν τετ-α-τετ με τον Πέτρο", αποκαλύπτουν συνεργάτες της εκπομπής και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

"Πρόκειται για ένα βελούδινο διαζύγιο. Τα συζήτησαν, τα ξανά συζήτησαν, δεν βρήκαν κοινό τόπο συνεννόησης και έτσι είπαν να βάλουν μία τελεία και όλα καλά. Πάμε παρακάτω..."     

Σχόλια