Τον έπιασαν > Πρώην υπάλληλος του επιχειρηματία ο δράστης του άγριου φονικού στον Αλμυρό

Πρώην υπάλληλος του επιχειρηματία ο δράστης του άγριου φονικού στον ΑλμυρόΕίχαν οικονομικές διαφορές, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς - Ο θάνατος του άτυχου άνδρα προκλήθηκε από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος με αιχμηρό αντικείμενο

Θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο αστυνομικής ταινίας, ωστόσο συνέβη στην πραγματικότητα και μάλιστα στον Αλμυρό Μαγνησίας παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Ο λόγος για την άγρια δολοφονία του 64χρονου επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβού και μάλιστα από πρώην υπάλληλό του στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών που διατηρούσε εν ζωή στην περιοχή. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λεοντάρη Ρουμπίνη, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προκλήθηκε από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος με αιχμηρό αντικείμενο, γεγονός που δικαιολογεί και το λουτρό αίματος στους διαδρόμους ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε ο 64χρονος επιχειρηματίας, τον οποίο εντόπισε και ειδοποίησε την Αστυνομία, ο συντετριμμένος γιος του, όταν ανησύχησε γιατί δεν βρήκε τον πατέρα του στην εργασία του.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο κατέφθασαν οι εμπειρότεροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, υπό τον Διευθυντή, ταξίαρχο Ιωάννη Τόλια, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης. 

Με το αυτοκίνητο του θύματος να βρίσκεται τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Αερινού Μαγνησίας, γεγονός που δημιούργησε την εικασία ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης, η σύλληψή του ήρθε λίγη ώρα αργότερα, οπότε και απεδείχθη ότι επρόκειτο για πρώην υπάλληλο του θύματος. 

Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, που περίπου πριν ένα χρόνο εργαζόταν στη βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του θύματος και ισχυρίζεται ότι είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν λίγη ώρα στον τόπο του εγκλήματος ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Θεσσαλίας υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης, που έκανε λόγο για Έλληνα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πρόκειται για έναν πρώην υπάλληλο στην βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του επιχειρηματία, Ρωσοπόντιο στην καταγωγή, ηλικίας 36 χρονών, που αυτή την ώρα βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με το θύμα εδώ και περίπου ένα χρόνο που είχε φύγει από τη δουλειά και φέρεται να ενήργησε μόνος και χωρίς συνεργό. 

Σχόλια