Σκότωσε τον άντρα που την παρενοχλούσε σεξουαλικά >> Η «δολοφόνος με το τακούνι» διχάζει τη γαλλική κοινή γνώμη

Αποτέλεσμα εικόνας για μπορντω γαλλια


Διχασμένη εμφανίζεται η γαλλική κοινή γνώμη μετά το θάνατο άντρα, που τραυματίστηκε και κατέληξε μετά από τραύματα που υπέστη από το παρ’ ολίγον θύμα του… Μια 18χρονη από το Μπορντό της Γαλλίας δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία, καθώς τραυμάτισε με το τακούνι του παπουτσιού της άντρα που την παρενοχλούσε σεξουαλικά στην κεντρική Πλατεία της Νίκης.

Όπως δήλωσε η ίδια στην αστυνομία, ο άντρας την ακολουθούσε παρά τις διαμαρτυρίες της και στη συνέχεια άρχισε να την θωπεύει… Τότε η νεαρή κοπέλα αντέδρασε βίαια, χτυπώντας τον με το τακούνι του παπουτσιού της στο κεφάλι αρκετές φορές. 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στις αρχές ότι η κοπέλα δεν σταμάτησε να χτυπά τον άντρα, που διένυε την τέταρτη δεκαετία της ζωής του, μέχρι εκείνος να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και να χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που μετέφερε τον άντρα στο νοσοκομείο. 

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, δύο εβδομάδες αργότερα κατέληξε. 

Η νεαρή κοπέλα έχει μπει πλέον στο μικροσκόπιο των αρχών για χρήση βίας που οδήγησε στο θάνατο ανθρώπου. 

Γαλλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η 18χρονη συνελήφθη και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα. Μέχρι στιγμής, όμως, η εισαγγελία δεν έχει αποφασίσει εάν θα απαγγείλει κατηγορίες εναντίον της κοπέλας. 

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας. Η υπόθεση αυτή έχει πυροδοτήσει έντονο ντιμπέιτ στη γαλλική πόλη, με ορισμένους να τάσσονται υπέρ της 18χρονης και άλλους να επισημαίνουν ότι θα μπορούσε να είχε σταματήσει να χτυπά τον άντρα όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος… 

Σχόλια