Τα Νέα επέστρεψαν >> Προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την σχέση μας με τις τράπεζες, λένε για Τσίπρα

Αποτέλεσμα εικόνας για δολ

Αφού επέστρεψαν και πάλι μετά την απεργία που είχαν αποφασίσει οι εργαζόμενοι λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους, τα Νέα βγαίνουν στην αντεπίθεση και «χτυπάνε» τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις αιχμές του για τον τρόπο λειτουργίας ορισμένων ΜΜΕ.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας γελαει
Κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου βρέθηκε προχθές, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «Σε κάποιους που βρίσκονταν σε τεντωμένο σχοινί διότι είχαν συνηθίσει να δανείζονται με «αέρα», όπως οι ίδιοι ομολόγησαν, αρνήθηκε η κυβέρνηση αυτή να τους κάνει τη χάρη και να συνεχίζει να τους χαρίζει δάνεια. Σήμερα βλέπουμε ότι οι επιχειρήσεις τους ήταν μια «φούσκα» και δυστυχώς τώρα σκάει. Και οδηγεί εκατοντάδες εργαζομένους σε μια τεράστια περιπέτεια. Βρισκόμαστε δίπλα σε αυτούς τους εργαζομένους».

Η εφημερίδα του συγκροτήματος ΔΟΛ λοιπόν, απαντά σήμερα σε κεντρικό της άρθρο στον πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για «δυσφημιστική ενοχοποίηση των ΜΜΕ και του δανεισμού τους με την ελπίδα να αποσταθεροποιηθεί η σχέση τους με τις τράπεζες και τελικά η επιχειρηματική τους λειτουργία», αλλά και επικρίνοντας την «εξουσία» που «επείγεται να έχει το μονοπώλιο της ενημέρωσης».

Σχόλια