Σκλαβενίτης >> Για πρώτη φορά θα κάνει διαφήμιση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σκλαβενίτης

Το ξέρουν όλοι...

Ο Σκλαβενίτης δεν κάνει διαφήμιση...

Βασίζεται μόνο στα προιόντα του και στην εξυπηρέτηση που προσφέρει...

Ακόμα κι αν δεν έχουμε πάει ποτέ σε ένα απ' τα μαγαζιά του (πράμα απίθανο) σίγουρα έχουμε κάποιον κοντινό μας που θα μας διηγηθεί μιά καλή ιστορία για το πως πχ σε βοηθάνε εκεί τα κορίτσια με τη λίστα με τα ψώνια ή πως σε αφήνουν να πάρεις το καρότσι στο σπίτι και μετά το βράδυ τα μαζεύουν απ' τους δρόμους πάλι πίσω στο μαγαζί...

Φαίνεται όμως , όπως μεταδίδει το insider ότι ετοιμάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του να κάνει άνοιγμα στην διαφημιστική αγορά.

Ο λόγος; Το επικείμενο deal απόκτησης της Μαρινόπουλος που θα την «βρει» με ένα δίκτυο 650 καταστημάτων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο στην Αθήνα, που έχει μέχρι τώρα παρουσία η αλυσίδα.

Η μεγάλη αυτή αλλαγή για την Σκλαβενίτης αλλά και το στοίχημα που καλέιται να κερδίσει μετά την απόκτηση της Μαρινόπουλος, κρίθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει χωρίς ένα γερό «μπάσιμο» στην διαφημιστική αγορά, προκειμένου να γίνει γνωστή και εκτός Αθήνας.

Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ο τρόπος που θα πραγματοποιηθεί η είσοδος της αλυσίδας στο κομμάτι της διαφήμισης, εντούτοις στελέχη της αγοράς υποστηρίζουν ότι θα είναι δυναμική και α χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

Θα περιμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον ...

Σχόλια