Καθηγήτρια έκανε σεξ μέσα στην τάξη με δύο μαθητές της >> Οχι όλοι μαζί πάντως...

Αποτέλεσμα εικόνας για June Kendall
Η June Kendall είναι παντρεμένη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζει το μάτι της...

Σαν καθηγήτρια  Urban Prep Academy στο Σικάγο φαίνεται ότι της άρεσαν - σεξουαλικά - κάποιοι μαθητές της και έτσι ξεκίνησε να τους "φλερτάρει".

Αφού άρχισε να στέλνει προκλητικές της φωτογραφίες σε δύο 17χρονους στο snapchat, η 29χρονη καθηγήτρια φαίνεται να τους έπεισε - έφηβοι - και συμφώνησαν να βρεθούν...

Αποτέλεσμα εικόνας για June Kendall

Η καθηγήτρια, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, έστελνε γυμνές της φωτογραφίες στους δύο ανήλικους μαθητές. «Με τον καιρό τα μηνύματά της είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο και είπε σε ένα από τα δύο αγόρια πως ήθελε να κάνει σεξ μαζί του», σημειώνεται στα δικαστικά έγγραφα.

Μια μέρα του Σεπτεμβρίου κατέληξαν να κλειστούν σε ένα δωμάτιο που συνδέεται με την τάξη της και να επιδοθούν σε καυτές ερωτικές περιπτύξεις.

Την περασμένη Δευτέρα φέρεται να έκαναν και πάλι σεξ στο ίδιο μέρος αφότου αντάλλαξαν μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Αποτέλεσμα εικόνας για June Kendall

Οι δυο τους, σύμφωνα με κάποιον που τους είδε, έφυγαν από την τάξη αφού είχαν μείνει μόνοι τους για 20 με 25 λεπτά.

Το καταπληκτικό της ιστορίας είναι ότι λίγο αργότερα, μέσα στην ίδια μέρα, η 29χρονη καθηγήτρια φέρεται να έκανε σεξ και με άλλον ένα 17χρονο μαθητή που είχε στην τάξη της.
Σχετική εικόνα Την επόμενη μέρα, ο αυτόπτης μάρτυρας που είδε την 29χρονη να φεύγει από την τάξη με τον έναν 17χρονο μίλησε στο προσωπικό του Urban Prep Academy στο Σικάγο και κλήθηκαν οι αρχές. Οι αξιωματικοί ανέκριναν το πρώτο αγόρι και έμαθαν και για τον δεύτερο 17χρονο.

Η 29χρονη καθηγήτρια αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος των μαθητών και πλέον βρίσκεται σε διαθεσιμότητα.

Παρόλα αυτά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τόσο ο σύζυγός της, όσο και ο πατέρας της στέκονται στο πλευρό της.


Σχόλια