Ρουσόπουλος στον Τράγκα >> Στις κρίσιμες στιγμές ο Καραμανλής πήρε σαφέστατη θέση

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουσοπουλος

Στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Ερωτηθείς για το εάν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επιστρέψει στην πολιτική σκηνή ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε: «Στις κρίσιμες στιγμές και τονίζω το δημοψήφισμα πέρυσι ο Καραμανλής πήρε σαφέστατη θέση. Ένας πρωθυπουργός, ένας αρχηγός, ένας ηγέτης ο οποίος έμεινε πολλά χρόνια στην πολιτική σκηνή του τόπου δεν χρειάζεται να μιλάει κάθε μέρα. Μπορεί σε κρίσιμα σημεία να τοποθετείται και αυτά να είναι ικανά για να δώσουν το στίγμα. Έχει να κάνει κυρίως με το τι προσωπικά θα ήθελε ο ίδιος».

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης

«Εγώ νομίζω ότι ο Καραμανλής έχει δώσει πράγματα στη χώρα τα οποία εκτιμώνται από κάποιους ανθρώπους σήμερα, θα εκτιμηθούν πολύ περισσότερο αύριο. Όποια έργα να φέρουμε είτε το Σκοπιανό, είτε η υπόθεση των αγωγών η οποία δεν οδήγησε σε θετικά αποτελέσματα δυστυχώς, είτε οι μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις που έφεραν ξένους επενδυτές στην Ελλάδα θα εκτιμηθούν δεόντως. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι επειδή ο κόσμος είναι ενοχλημένος γενικά με την πολιτική και με τους πολιτικούς δεν θα είχε και νόημα ένας πρώην Πρωθυπουργός να είναι κάθε μέρα είτε σε κανάλια είτε σε δημόσια παρουσία με όποιο τρόπο εκείνος νομίζει προκειμένου να λέει τις απόψεις του. Οι απόψεις έχουν παραμείνει εκεί, τα έργα του υπάρχουν και εκτιμώνται στις εποχές που πρέπει να εκτιμηθούν» πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Σχόλια