Ηρακλής > Πληρωμές με δόσεις, υποσχέσεις και φωνές για το... ξεπούλημα στον ΠΑΟΚ (Ο Ιβάν είναι απινιδωτής του Ηρακλή)

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρακλης κερκιδα




Μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται και νέες υποσχέσεις (για πληρωμές μέχρι τις 5 Ιανουαρίου) εισέπραξαν οι παίκτες του Ηρακλή μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις για εξόφληση.

Αρχικά το γεγονός αυτό προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα γραφεία της ΠΑΕ πήγαν χθες οι Λεοζίνιο και Περόνε, συνοδευόμενοι από τον εκπρόσωπό τους.

Τελικά, πάντως, αμφότεροι πείστηκαν να κάνουν υπομονή και να μην καταθέσουν προσφυγή, καθώς τους δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα εξοφληθούν τις επόμενες μέρες. Ακόμα, ο Νίκος Ζαιμπάρης είχε χθες συνάντηση με ανθρώπους του Ηρακλή και αποφάσισε να αποσύρει την προσφυγή που κατέθεσε και να συνεχίσει στο Καυτανζόγλειο.

Σαρλής: 'Ο Ηρακλής στα άρματα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού'

Σοβαρές καταγγελίες έκανε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής, με αφορμή την αποχώρηση του Λάζαρου Λάμπρου: 'Οι οπαδοί μας δικαιώθηκαν σε όσα έλεγαν.

Ο Ηρακλής είναι στα άρματα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Κάποια πράγματα είχαν καταδειχθεί από τις ανακοινώσεις της Αυτόνομης Θύρας 10 και πλέον επιβεβαιώνονται. Ο κόσμος είναι αντίθετος, θέλει περήφανα πράγματα, αυτονομία, ανεξαρτησία.

Και η Μπαρτσελόνα πουλάει, αλλά όχι στη Ρεάλ. Αυτοί είναι μάνατζερ. Αν δουν ότι ζορίζονται, θα πουλήσουν τους δικούς τους παίκτες για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Ο Ηρακλής θα καταστραφεί, αυτοί όχι. Μη δούμε κι άλλες πωλήσεις στις επόμενες μέρες και φτάσουμε να παίζουμε με τους νέους'.

Ο χαμός στα social media

Η απόφαση του Παπαθανασάκη να πουλήσει τον Λάμπρου στον ΠΑΟΚ, προκάλεσε έναν μικρό χαμό και στα social media. Τα υπονοούμενα έπαιρναν και έδιναν για τις σχέσεις Σαββίδη - Παπαθανασάκη. Το καλύτερο ειπώθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή από ακροατή: 'Ο Ιβάν είναι απινιδωτής του Ηρακλή'!

Στους οπαδούς του Ηρακλή πάντως δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η πώληση Λάμπρου. 'Το είχαμε γράψει προ ολίγων ημερών σε ανακοίνωσή μας' έλεγαν. Στην τελευταία ανακοίνωσή της η Αυτόνομη Θύρα 10 μεταξύ άλλων ανέφερε:

'Ο Παπαθανασάκης όταν έρχεται στη Θεσσαλονίκη τον παίρνουν άνθρωποι που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ, τον πηγαίνουν στο Μακεδονία Παλλάς και μετά τον πηγαίνουν στο αεροδρόμιο'.
πηγή

Σχόλια