Ομολόγησε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου: «Ναι εγώ τη σκότωσα»

Ομολόγησε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου: «Ναι εγώ τη σκότωσα»Δεν ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο φόνο

«Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα» είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που από το μεσημέρι της Παρασκευής ανακρίνονταν ως ο Νο1 ύποπτος για την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου, σύμφωνα με το LamiaStar.

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα.

Ωστόσο η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα.

Η άτυχη Θώμη ΚουμπούραΤη σκότωσε με 15 μαχαιριές 


Με πάνω από 15 μαχαιριές σκότωσε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα ο δολοφόνος της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr ο ιατροδιακστής έκανε λόγο για έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα φαίνεται ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της. Επίσης σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα (πάνω από 15) από μαχαίρι, εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα. 


Ο Αρτέμης Σώρρας, επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» μιλά στο protothema.gr για τη σχέση της δολοφονημένης Θώμη με τον ύποπτο, για το ρόλο της στον πολιτικό φορέα, αλλά και για τον ύποπτο που εξετάζεται από τις αρχές. Όπως αποκαλύπτει, ο άνδρας που βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας ως ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία διατηρούσε και ερωτικές σχέσεις με τη Θώμη, ενώ μιλά επίσης και για ένα κύκλωμα που μεταπωλούσε φαρμακευτικά σκευάσματα, στο οποίο, σύμφωνα με τον Αρτέμη Σώρρα είχαν εμπλακεί και το θύμα και ο ύποπτος.

«Γνώριζα ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη Θώμη. Την ημέρα που έγινε η δολοφονία ο ύποπτος παίρνει τηλέφωνο έναν φίλο του και συνέλληνα, όπου ο άνθρωπος έδωσε και κατάθεση στην Αστυνομία, τον παίρνει τηλέφωνο στις 02.30 τη νύχτα ενώ η Αστυνομία δηλώνει ότι από 01.30 μέχρι 02.23 είναι ο θάνατος της Θώμης. Το ζήτημα είναι ότι στις 02.30 ο ύποπτος παίρνει τηλέφωνο τον συνέλληνα από το τηλέφωνο της μακαρίτισσας και από το ίδιο τηλέφωνο παίρνει άλλα τρία, τέσσερα άτομα, δικούς του φίλους. Η ώρα θανάτου είναι σύμφωνα με τα δεδομένα  της Αστυνομίας, τώρα την ώρα που θα πει ο ιατροδικαστής είναι κάτι άλλο. Άρα λοιπόν γνωρίζουμε ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε και ο ύποπτος ήταν εκεί. Η διαδκασία ότι ο ύποπτος έχει σκοτώσει τη Θώμη εμένα προσωπικά δεν μου κάθεται γιατί έχω και κάποιες πληροφορίες ότι ήταν πολύ μπλεγμένοι όλοι με ένα κύκλωμα και θα πρέπει η ασφάλεια να το εξετάσει πολύ καλά αυτό. Και η Θώμη και ο ύποπτος μεταπωλούσαν παραϊατρικά φάρμακα και μάλιστα οι πληροφορίες που πήρα εγώ από ανθρώπους της Λαμίας λένε ότι υπήρχε ένα εμπόριο παραφαρμακευτικό. Επίσης δεν υπάρχει λογική εξήγηση να σκοτώνει την κοπέλα του και στη συνέχεια να παίρνει από το τηλεφωνό της τους συνέλληνες. Θα ήταν πολύ χαζό αυτό να το κάνει γιατί είναι σαν να λέει παιδιά εγώ το έκανα. Άρα πιστεύω εγώ ότι η Θώμη ήταν ζωντανή όση ώρα ήταν αυτός εκεί και φεύγοντας μάλλον έρχονται ένας ή περισσότεροι γνωστοί της και ήταν γνωστοί γιατί τους άνοιξε την πόρτα. Για μένα σημαντικό είναι η ώρα θανάτου και τα τηλεφωνήματα».

Όσο για τη σχέση του με τη Θώμη Κουμπούρα, ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει: «Προσωπικά τη Θώμη δεν την γνώριζα αλλά είχαμε χαιρετηθεί μια φορά σε μια ομιλία μου στην Κρήτη. Γνωρίζω, βέβαια ότι έφτιαχνε το δεύτερο γραφείο της Λαμίας και ήξερα ότι θα ήταν πρόεδρος εκεί. Ήταν ορκισμένη σε εμάς που σημαίνει ότι έχουμε σεβασμό σε κάποιον που έχει δώσει όρκο και για την απελευθέρωση της Ελλάδος αλλά και για αυτό το σκοπό τον μεγάλο που έχουμε όλοι οι Έλληνες. Γνωρίζω ότι την προηγούμενη μέρα η Θώμη μιλούσε με τη σύμβουλο του φορέα μας γιατί θα πήγαινε στην εφορία να πάρει ΑΦΜ. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο όσον αφορά τη Θώμη».

Για τον ύποπτο ο Αρτέμης Σώρρας, μιλώντας στο protothema.gr τονίζει: «Είναι ύποπτος δεν σημαίνει ότι είναι και ο δολοφόνος. Για εμάς ο ύποπτος δεν ήταν κανένα ιδιαίτερο στέλεχος ούτε πρωτοκλασάτο. Είναι υποτίθεται πέντε χρόνια στον αγώνα και έχουμε πολλούς τέτοιους  ανθρώπους που φωνάζουν και προβάλλουν μόνο τον εαυτό τους. Δεν είχε καμία δράση και κανένα γραφείο. Είναι στην Καρδίτσα τόσα χρόνια και δεν έχει ανοίξει κανένα γραφείο Ελλήνων Συνέλευσις.Ήταν ένας άνθρωπος, όπου ανακαλύψαμε ότι τον τελευταίο χρόνο έπαιρνε μεγάλα ποσά από συνέλληνες πουλώντας τους βότανα, φασκόμηλα, ματζούνια, τους υποσχόταν ότι είναι θεραπευτικά και στις αναρτήσεις του ο συγκεκριμένος άνθρωπος έγραφε ότι όλα είναι δωρεάν  και ότι θέλω να βοηθήσω τους συνέλληνες. Τον διαγράψαμε αμέσως από τον φορέα. Και για αυτό στην ανάρτησή μου στο Facebook γράφω πρώην συνέλληνας και πρώην ορκισμένο μέλος μας. Αν καταπατήσεις τον όρκο σου και δεν είσαι ακριβώς στις γραμμές και σε αυτό που ορκίστηκες, τότε εμείς σε διαγράφουμε. Είχε εκλεγεί πρόεδρος της περιφέρειας αλλά αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι κανένας από την περιφέρειά του δεν τον ψήφισε που σημαίνει ότι αυτό το άτομο είχε κάνει πολλές ίντριγκες, έλεγε πάρα πολλά ψέματα, έβαζε ανθρώπους να τσακώνονται και δεν έχει προσφέρει κανένα έργο».

Ο Αρτέμης Σώρρας σχολιάζει για τις αναρτήσεις του υπόπτου στο Facebook περιγράφοντάς τες ως «παραμύθια». «Σύμφωνα με αυτά που έγραφε αυτός στο Facebook ότι πήρε τα βουνά και όλα αυτά που λέει ότι πέρασε και τα οποία τα θεωρώ παραμύθια και ασυναρτησίες , όλοι φανταζόντουσαν ότι κάτι τρέχει με το φορέα και ότι το θέμα του είμαστε εμείς και όχι με την Aστυνομία. Έτσι λοιπόν θεώρησα σωστό να κάνω αυτήν την ανάρτηση στο Facebook για να  ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα».

Τέλος ξεκαθαρίζει τη θέση του πολιτικού φορέα που εκπροσωπεί υποστηρίζοντας πως όποιος έρχεται στο κόμμα του δεν εξετάζεται το ποινικό του μητρώο ούτε αν χρωστά σε Τράπεζα, ούτε αν προέρχεται από άλλο κόμμα. «Εμείς είμαστε ένας τεράστιος φορέας ελληνικός, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές στον καθένα διότι είμαστε χωρίς κόμμα, δόγμα, χρώμα. Άρα δεν μπορούμε να πούμε σε κάποιον φύγε ή μην έρχεσαι. Δεν κοιτάζουμε ούτε το θρησκευτικό κομμάτι του καθενός, ούτε αν είναι πλούσιος ή φτωχός. Οπότε οι πόρτες μας είναι διάπλατα ανοιχτές σε μια διαδικασία που είναι καθαρά του Ελληνισμού και της απελευθέρωσής μας. Εμείς δεν ζητάμε το ποινικό μητρώο του καθενός, ούτε αν είναι καλοί πελάτες, αν πλήρωσαν την τράπεζα κι ούτε αν ο άλλος είναι πιστός στη γυναίκα του ή όχι. Αυτά είναι προσωπικά δικά τους δεδομένα και εμείς δεν τα ακουμπάμε. Οπότε αυτοί που έρχονται εδώ μπορεί να είναι ναρκομανείς, πόρνες , χρυσαυγίτες και ούτω καθεξής».

Σχόλια