Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά >> Ποια είναι τα πλάνα τους για τις γιορτές

Αποτέλεσμα εικόνας για γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά

Με τους άντρες της ζωής της, τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, και τους γονείς της, Δημήτρη και Εύα, θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife, η λαμπερή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά.

Μετά την κοινή τους απόφαση με τον Γιώργο Λιάγκα να δώσουν τέλος στον γάμο τους θα βιώσουν για πρώτη φορά την αλλαγή που έχει επιφέρει ο χωρισμός τους. Έχουν φροντίσει, ωστόσο, να διατηρήσουν τις απαραίτητες ισορροπίες και να κρατήσουν μακριά κλυδωνισμούς που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ψυχολογία των γιων τους.

Στόλισαν μαζί

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η όμορφη οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 έμειναν και συνεχίζουν να είναι πιστοί στη δέσμευσή τους να μην επηρεαστεί η ζωή του 5χρονου Γιάννη και του Δημήτρη, που είναι 2,5 ετών. Δέσμευση που πήραν πριν ακόμη χωρίσουν οι δρόμοι τους σε προσωπικό επίπεδο. Ετσι, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βλέπουν στα πρόσωπα των γιων τους το χαμόγελο, περνώντας πολλές ώρες όλοι μαζί ως οικογένεια.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Γ. Λιάγκας ήταν παρών στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της Βουλιαγμένης εκεί που πριν από δύο μήνες ζούσαν όλοι μαζί. Σαν να μην είχε αλλάξει απολύτως τίποτα, ο παρουσιαστής μοιράστηκε αυτές τις όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά του, με τη Φαίη βέβαια να διατηρεί τον πρώτο λόγο σε ό,τι είχε να κάνει με τα στολίδια και τα λαμπιόνια που θα τοποθετούνταν στο δέντρο. 

Φυσικά, οι οικογενειακές φωτογραφίες μετά το στόλισμα του σπιτιού ήταν απαραίτητες με τον μικρό Γιαννάκη να αναλαμβάνει χρέη... φωτογράφου προκειμένου να απαθανατίσει τις στιγμές.Το πρώην ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει τις λεπτομέρειες για τις ώρες και τις ημέρες που ο Γ. Λιάγκας θα έχει υπό την επίβλεψή του τα παιδιά. Οι δυο τους έχουν συμφωνήσει να πάρουν συναινετικό διαζύγιο, καθώς υπάρχει απόλυτη συνεννόηση μεταξύ τους. Για το διάστημα των γιορτών έχουν συμφωνήσει ο Γιάννης και ο Δημήτρης να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη μητέρα τους τη γιαγιά και τον παππού στο Κιλκίς. 

Αμέσως μετά ο πρωτότοκος γιος τους θα φύγει για ταξίδι με τον πατέρα του. Δεν θα καταφέρει να έχει μαζί του και τον μικρό του γιο, καθώς είναι ακόμη σε ηλικία που έχει την απόλυτη ανάγκη της μητέρας του. Κάπως έτσι θα κυλήσουν οι φετινές γιορτές οι οποίες είναι οι πρώτες της νέας πραγματικότητας που τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος προσπαθούν να κάνουν τη μετάβαση όσο πιο ανώδυνα γίνεται για όλους τους.

Σχόλια