Ανωμαλίες > Εξομολόγηση: Γιατί μου αρέσει η γυναίκα μου να πηγαίνει με άλλους άντρες


Αποτέλεσμα εικόνας για εσωρουχο φαινεται

Ανάρπαστο έχει γίνει το βιβλίο ενός Βρετανού για το πώς η φαντασίωσή του να βλέπει τη γυναίκα του να πηγαίνει με άλλους άντρες, έγινε πραγματικότητα και τρόπος ζωής.

Ο Γουίλ Κόρνιουντο και η σύζυγός του ήταν επί 16 χρόνια ένα συνηθισμένο ζευγάρι από τη Βρετανία, μέχρι που εκείνος αποφάσισε να της εκμυστηρευτεί τα σεξουαλικά του όνειρα.

«Φοβόμουν ότι θα την τρόμαζα και ότι θα με παρατούσε. Ωστόσο έπειτα από μερικές ημέρες μου είπε ότι αποφάσισε να το δοκιμάσει και έκτοτε δεν ξανακοιτάξαμε πίσω. Από τότε είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Νιώθουμε απολύτως ελεύθεροι» δήλωσε στον «Independent».

Τα τελευταία τρία χρόνια η κ. Κόρνιουντο ψάχνει άντρες για σεξ μέσω ιστοσελίδων και όταν κλείνει μαζί τους ραντεβού δεν το κρύβει από τον άντρα της… Του το ανακοινώνει περιχαρής!

Την πρώτη φορά που αποφάσισαν να το δοκιμάσουν, ο Κόρνιουντο γνώρισε τον εραστή της γυναίκας του πριν βγουν σε ραντεβού.

Οι δυο τους βγήκαν μόνοι για φαγητό και στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι του Κόρνιουντο όπου εκείνος τους περίμενε με αγωνία. Κλείστηκαν στο διπλανό δωμάτιο και έκανα σεξ, ενώ ο σύζυγος ήταν δίπλα και τους άκουγε:

«Ηταν η πιο ερωτική εμπειρία της ζωής μου. Το να ακούω τη γυναίκα μου να κάνει σεξ με κάποιον άλλο ήταν ακόμα πιο ερεθιστικό από ό,τι φανταζόμουν!» εξομολογείται στη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα.

«Γύρω στις 3 τα ξημερώματα η γυναίκα μου ήρθε να με βρει. Νόμιζε ότι θα κοιμόμουν αλλά εγώ ήμουν ξύπνιος, ευτυχισμένος και πολύ περήφανος για εκείνη!» συνεχίζει και εξομολογείται ότι δεν νιώθει ζήλεια, παρά μόνο ενθουσιασμό.

Οπως δήλωσε μπορεί να ενοχληθεί λίγο αν η γυναίκα του κολλήσει με κάποιον για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μα ποτέ του δεν ζηλεύει.

Οσο για τη σύζυγο;

Ενώ στην αρχή ήταν διστακτική και φοβόταν, τώρα έχει απελευθερωθεί πλήρως και περνάει τέλεια καθώς ζει σαν single με την ασφάλεια τουθ γάμου και ενός συζύγοπυ που τη λατρεύει.

Το ιδανικό σενάριο για τον Κόρνιουντο είναι να βλέπει τη γυναίκα του στο ζευγάρι με τον άλλο άντρα και να παρακολουθεί όλη την πράξη, αλλά αυτό δεν το δέχονται όλοι οι εραστές.

Οπως επίσης δηλώνει από τότε που άρχισαν αυτό το παιχνίδι, η σεξουαλική τους ζωή έχει γίνει καλύτερη από ποτέ! «Ο γάμος μας βιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη.

Είμαστε εντελώς ανοιχτοί για τα πάντα» εξηγεί ο Κόρνιουντο.

Οπως δηλώνει το ζευγάρι, ο τρόπος που ζουν είναι απόλυτα μυστικός και δεν το έχουν πει σε κανέναν.

Ο Κόρνιουντο μάλιστα έχει γράψει σε βιβλίο τις περιπέτειες της γυναίκας του με τον τίτλο «Cuckold At The Keyhole: My Wife’s Sexual Adventures» στο οποίο αφηγείται διάφορες ιστορίες και εξηγεί ότι του αρέσει ένας άλλος άντρας να του παίρνει κάτι δικό του!

Σχόλια