Τους βγάζουν το λάδι >> Αντίποινα σε Γερμανούς διπλωμάτες για «ταλαιπωρία» Τουρκάλας βουλευτή



Οπως κάθε ψυχοπαθής ο Ερντογάν παίρνει επί προσωπικού οτιδήποτς γίνεται ακόμα και αν είναι τυχαίο..

Διότι τώρα, πήγε η αλλη (η τουρκάλα) να μπει στη Γερμανία χωρίς χαρτιά δηλώνοντας ότι είναι βουλευτής...

Σώπα ρε...

Χαλάρωσε λίγο το κορμί σου...

Νομίζεις ότι είσαι στα βάθη της ανατολής που ο κόσμος σας φιλάει τα χέρια?

Σιγά μην μασήσουν οι γερμαναράδες αστυνομικοί σε κάτι τέτοια...

Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο Ερντογάν είναι ότι στη Γερμανία υπάρχουν κανόνες..

Χωρίς εξαιρέσεις...

Ναι ακόμα και για έναν σουλτάνο..

Δείτε τώρα την είδηση...

Οι τουρκικές αερολιμενικές αρχές άρχισαν από το βράδυ της Τετάρτης να προβαίνουν σε «διεξοδικούς» ελέγχους ταυτοποίησης των στοιχείων Γερμανών διπλωματών στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, έπειτα από την «κράτηση» της αντιπροέδρου της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Αϊσέ Νουρ Μπαχτσεκαπιλί στην Γερμανία.

Από την Τετάρτη το βράδυ, οι Γερμανοί διπλωμάτες οι οποίοι επιθυμούν να εισέλθουν ή να εξέλθουν από την Τουρκία από το βασικό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης Ατατούρκ υποβάλλονται σε «διεξοδικούς ελέγχους», σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή, το οποίο τόνισε ότι τέσσερις Γερμανοί διπλωμάτες εξαιτίας αυτού του μέτρου έχασαν την πτήση τους την Πέμπτη.

Η λήψη αυτού του μέτρου ήρθε έπειτα από την «κράτηση διάρκειας μιας ώρας» της Αϊσέ Νουρ Μπαχτσεκαπιλί στο αεροδρόμιο της Κολωνίας την Δευτέρα εξαιτίας προβλήματος που προέκυψε στον έλεγχο των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο Γερμανός πρέσβης στην Αγκυρα Μάρτιν Έρντμαν κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών την Τετάρτη το βράδυ έπειτα από το περιστατικό, που προκάλεσε την οργή του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, που απείλησε με «αντίποινα».

Σχόλια