Αντώνης Κανάκης >> Εγινε πατέρας

Αποτέλεσμα εικόνας για κανακης

Ο Αντώνης Κανάκης έγινε πατέρας ενός υγιέστατου μωρού την Τετάρτη. Η σύντροφός του, Επιστήμη, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Ο παρουσιαστής, απέκτησε ένα κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παρόλα αυτά επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευτυχές γεγονός.

Αυτό άλλωστε είχε κάνει και καθ'όλη τη διάρκεια της σχέσης του με τη σύντροφό του. Μπορεί η δουλειά του να τον φέρνει πάντα μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά την προσωπική του ζωή επιλέγει να τη ζήσει μακριά από αυτά. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η σύντροφός του Αντώνη Κανάκη είναι 27 ετών και συζεί με τον παρουσιαστή εδώ και ένα χρόνο στο διαμέρισμά του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η Έπη, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της κατάγεται από την Καβάλα ενώ από τα 18 της ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη σε νυχτερινά μαγαζιά ως σερβιτόρα και υπεύθυνη ταμείου. «Είναι μία χαμηλών τόνων κοπέλα. Της αρέσει να ντύνεται με επώνυμα ρούχα και να συχνάζει σε γνωστά μαγαζιά της πόλης. Το καλοκαίρι το πέρασαν χωριστά. Αφότου έγιναν ζευγάρι σπάνια η Έπη πήγαινε στα μαγαζιά που διατηρεί ο Κανάκης. Ήθελαν να κρατούν χαμηλούς τόνους», είχε αναφέρει, σε πρόσφατη δήλωση στο περιοδικό Down Town, πρόσωπο από το στενό κύκλο του παρουσιαστή.

Δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να τους ζήσει και πάντα καλότυχο! 

Σχόλια