Συνεχίζει ο Τσίπρας την τακτική του >> Ονομαστική ψηφοφορία και για τον ΦΠΑ στα νησιά


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας

Συνεχίζει ο Τσίπρας την τακτική η οποία του βγήκε εξάλλου - εφόσον με τον μποναμά που μοίρασε, τσίμπησε ψηφαλάκια,  ασχέτως αν έριξε τη χώρα στα βράχια - και με την ονομαστική για τον μποναμά...

Είστε με τον κόσμο ή με τον Σόιμπλε είναι το δίλημμα που θα θέσει ξανά..

Αυτή τη φορά όμως η ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ, οπότε δεν χρειαζόταν η ονομαστική αλλά τέτοια θέλει ο κόσμος τέτοια παίρνει από τον Τσίπρα. ..

Η τροπολογία με την οποία υλοποιείται η εξαγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που έχουν επωμισθεί τον κύριο όγκο των προσφυγικών ροών προς την χώρα μας αναμένεται να κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

Για τη συγκεκριμένη τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε προαναγγείλει την περασμένη Τετάρτη, θα υποβάλει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας.

Η τροπολογία θα κατατεθεί στο πολυνομοσχέδιο των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης για το πτωχευτικό δίκαιο, το πλαστικό χρήμα και την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων που συζητείται από την Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής. Με αυτήν αναστέλλεται η αύξηση του ΦΠΑ σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, δηλαδή όλων των νησιών που έχουν σηκώσει το βάρος της προσφυγικής κρίσης.


Σχόλια