Λαμία > Γνώριζε τον δολοφόνο της η γνωστή παιδοψυχίατρος;

Λαμία: Γνώριζε τον δολοφόνο της η γνωστή παιδοψυχίατρος; [vid]



Φως στις συνθήκες θανάτου της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητα του δράστη, ακόμη και να προέρχεται από το περιβάλλον της παιδοψυχιάτρου, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού της. Το σενάριο της ληστείας, πάντως, φαίνεται να έχει αποκλειστεί, καθώς δεν λείπουν προσωπικά της αντικείμενα.
Την ίδια ώρα, τα τραύματα που προκάλεσε ο δολοφόνος στην 45χρονη, στο λαιμό, το στήθος, αλλά και τα χέρια, και τα οποία εκτιμάται ότι προέρχονται από μαχαίρι, φανερώνουν ότι το θύμα πάλεψε με τον δράστη.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν μαρτυρίες από τους ανθρώπους που γνώριζαν την Θώμη Κουμπούρα, τόσο από το οικογενειακό όσο και από το επαγγελματικό της περιβάλλον, προσπαθώντας να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Την 45χρονη βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο αδελφός της, χθες το πρωί, καθώς την αναζητούσε στο τηλέφωνο αλλά δεν την έβρισκε.

Πλούσιο το βιογραφικό της παιδοψυχιάτρου

Η είδηση της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, μιας και η παιδοψυχίατρος ήταν γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή.

Η 45χρονη ήταν ιατρός με ειδικότητα στην Παιδοψυχιατρική, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονικός συνεργάτης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου έκανε έρευνα για τη διάσπαση της προσοχής και υπερκινητικότητα, και υπεύθυνη του διαγνωστικού κέντρου "Ασκληπιείον" στη Λαμία.

Υπερδραστήρια και πάντα στην πρώτη γραμμή, κατά γενική ομολογία ήταν ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή.
Ήταν μέλος τους Δ.Σ της ελληνικής εταιρείας μελέτης της ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής – Υπερκινητικότητα), υπεύθυνη για θέματα Αγωγής Κοινότητος και δραστηριοποιείτο στον τομέα της αγωγής κοινότητος, κάνοντας διαλέξεις σε ευρύ ή εξειδικευμένο κοινό για θέματα ψυχικής υγείας.

Σχόλια