Αντώνης Κανάκης >> Ιδού η Επιστήμη, μητέρα του παιδιού του

Αποτέλεσμα εικόνας για κανακης



Πατέρας είναι εδώ και λίγες μέρες ο δημοφιλής Θεσσαλονικιός παρουσιαστής, ο οποίος μάλιστα "τα κατάφερε" χωρίς να πάρει είδηση κανείς. Στην κυριολεξία.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η 23χρονη Επιστήμη από την Καβάλα η οποία είναι σύντροφος του Αντώνη Κανάκη τα τελευταία δύο χρόνια -και δεν την έχουμε δει ποτέ.

Το ζευγάρι κράτησε τη σχέση αλλά και την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποδεικνύοντας ότι όποιος θέλει να κάνει κάτι τέτοιο... μπορεί.

Βέβαια, τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του MykonosLiveTV κυκλοφορεί στο διαδύκτιο και δείχνει τον Αντώνη Κανάκη να περπατά στα Ματογιάννια -και να σταματά συνέχεια εδώ κι εκεί- με μια ψηλή, όμορφη, μελαχρινή κοπέλα να τον συνοδεύει διακριτικά...



Οι δυο τους, αλλά και η παρέα τους έχουν αντιληφθεί την παρουσία του φακού και κινούνται αναλόγως, όμως αυτή η κοπέλα λέγεται οτι είναι η Επιστήμη. Το βίντεο, βέβαια είναι από το καλοκαίρι του 2015 εξ ου και προφανώς το μελαχρινό λουκ καθότι οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Επιστήμη "κατάξανθη".

Ιδού και... είδωμεν!





Σχόλια