Μάλλον ληστεία > Εκτέλεσαν επιχειρηματία στον Αλμυρό Βόλου

Βόλος - Δολοφονία επιχειρηματία στον Αλμυρό


Το αυτοκίνητό του βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Αερινό

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί επιχειρηματίας μεταλλικών κατασκευών στο σπίτι του στον Αλμυρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αριστείδης Κολοβός, βρέθηκε πυροβολημένος στο διαμέρισμά του στον Αλμυρό, νωρίς σήμερα το πρωί,  μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ αίματα εντοπίστηκαν και στους διαδρόμους της πολυκατοικίας. 

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ο γιος του, ενώ κοντά στο άψυχο σώμα του,  βρέθηκε αντικείμενο, μάλλον σιδεριά, που συνήθιζε να κρατά για άμυνα.

Το αυτοκίνητο του άτυχου άντρα, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου και με αυτό εικάζεται ότι διέφυγε ο δράστης. 

Επί τόπου σπεύδουν αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή κι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει αυτό της δολοφονίας, με κίνητρο τη ληστεία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του almyros.gr το αίμα του άτυχου επιχειρηματία δεν βρέθηκε μόνο γύρω από το άψυχο σώμα του, αλλά και στους διαδρόμους, ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε, γεγονός που προφανώς κινητοποίησε τους περιοίκους να δουν ότι κάτι άσχημο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιός του θύματος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στο σπίτι του, όπου και βρήκε το πτώμα του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Το αυτοκίνητο του Αριστείδη Κολοβού, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου και η Αστυνομία εικάζει ότι διέφυγε με αυτό ο δράστης. Κοντά στο άψυχο σώμα του, αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, βρέθηκε αντικείμενο, μάλλον σιδεριά, που συνήθιζε να κρατά για άμυνα.

Τον θάνατο του άτυχου Αριστείδη Κολοβού επιβεβαίωσε γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε η σορός του.


Επαγγελματίες που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν σοβαρό επιχειρηματία που δεν είχε οφειλές και δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ, ενώ το κτίριο που στεγάζεται η επιχείρησή του είναι ιδιόκτητο.

Σχόλια